ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ,ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ,ΠΑΤΗΣΕ ΚΟΡΥΦΗ Η ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

11/03/2014 11:13:00 π.μ.





Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση οι Μοίρες θα μπορούσαν να είχαν πάρει και την νίκη στο παιχνίδι με τον Ρούβα, όμως η σωτήρια επέμβαση του Συνάνη στις καθυστερήσεις έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στον Ρούβα. 
Μόλις στο 5′ οι Μοίρες άνοιξαν το σκορ όταν ο Σουλτάτος βρήκε ωραία τον Νικηταρά ο οποίος με καταπληκτική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 0-1. Οι Μοίρες έχασαν και άλλες ευκαιρίες με τον Ρούβα να απαντάει με τον Βάσο που έκανε το 1-1 πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι Μοίρες έχασαν ευκαιρίες να πετύχουν το 1-2, με μεγαλύτερη μία ευκαιρία στο 94′ όταν ο Σουλτάτος βρήκε ωραία και πάλι τον Νικηταρά, αυτός πλάσαρε με τον Συνάνη να αποκρούει και στην επαναφορά σε δεύτερο σουτ του Νικηταρά απομάκρυναν οι ποδοσφαιριστές του Ρούβα πάνω από την γραμμή.
Η σύνθεση των Μοιρών: Μαυρογιαννάκης, Φανουράκης, Χατζηδάκης, Λεμονάκης, Μερντάνι, Κοτσιφάκης(55’ Τσαίνης), Μαραγκάκης(80’ Καραλάκης), Βιδάκης, Νικηταράς, Σουλτάτος, Προβιδάκης(55’ Ταβερναράκης)

Ένα σημαντικό «διπλό» στην Αγία Βαρβάρα επί της ομώνυμης ομάδας πανηγύρισε ο ΑΟ Τυμπακίου για την 7η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.
Στο 25′ ο Καρβελάς μετά από σέντρα του Κουρουθανάκη έκανε το 0-1 για τον ΑΟΤ ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 0-1. Με την έναρξη της επανάληψης ο ΑΟΤ έκανε το 0-2 και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδ ιμε τον Κουράκη ο οποίος μετά από πάσα στην πλάτη της άμυνας, βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2. Στο 70′ η Αγία Βαρβάρα ισοφάρισε με τον Δημήτρη Κοζορώνη ο οποίος μέσα από την περιοχή σούταρε και μείωσε για την Αγία Βαρβάρα.
Λίγα λεπτά αργότερα η Αγία Βαρβάρα κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Νίκου Κοζορώνη με τον Νικολάου να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να αστοχεί χάνοντας σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο παιχνίδι.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αγία Βαρβάρα: Πομώνης, Δραμιτινός(70’ Ψαλτάκης), Μαλιάκας, Τσούλος(75’ λ.τ. Σφακιανάκης), Ζαχαριουδάκης, Βουτσινάς, Κανάρης, Λαδουκάκης(62’ Γιαννακάκης), Κοζορώνη Ν., Κοζορώνη Δ., Νικολάου
ΑΟΤ: Χαραλαμπάκης, Γιαννακάκης, Πετρακάκης, Χριστοδουλάκης Γιώργος, Λουμπάκης(65’ Φλορένς), Καρβελάς, Κουρουθιανάκης, Αναγνωστάκης(75’ Ντόκο), Τριάντης, Κουράκης, Μαρακομιχελάκης(80’ Χριστοδουλάκης Γιάννης)

Μπορεί η Δόξα Γαλιάς να αποκλείστηκε για το Κύπελλο της ΕΠΣΗ προημερών από τον ΠΑΝΟΜ όμως για το πρωτάθλημα η ομάδα της Γαλιάς επικράτησε με 0-1 στα Μάλια και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΠΣΗ.
Ο ΠΑΝΟΜ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με αμυντικούς προσανατολισμούς προκειμένου να μην επιτρέψει στην Δόξα να δημιουργήσει ευκαιρίες και να φτάσει στο γκολ, κάτι το οποίο το κατάφεραν σε έναν βαθμό αφού μέχρι και το 75′ το παιχνίδι ήταν 0-0. Στο 75′ όμως ο Αριστεινίδης με καταπληκτική ατομική ενέργεια και μακρινό σουτ στο «παραθυράκι» του Λαπίδη έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Στην επανάληψη η Γαλιά είχε και δοκάρι λίγα λεπτά πριν το γκολ, όταν ο Σκουλούδης σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ χάθηκαν και άλλες σημαντικές στιγμές για την ομάδα της Γαλιάς.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΝΟΜ: Λαπίδης, Πετσαλάκης(55’ λ.τ. Φανουράκης), Καλαιτζάκης, Αργυράκης, Πατελής, Κατσούλης Γ., Κολιακουδάκης, Παρθενιάδης(10’ λ.τ. Διαμαντάκης Σ.), Λυράκης, Ντούριτς, Συσκάκης
Δόξα Γαλιάς: Καλομοίρης, Φράγκος, Ιερωνυμάκης, Αραβιάκης, Χαμαλάκης, Αριστεινίδης, Σουτζής, Μόντι(75’ Μαγάκης), Σκουλούδης, Παπαδάκης(60’ Γιαλιτάκης), Μαρκάκης(72’ Αεράκης)

Με το επιβλητικό 7-0 επικράτησε ο ΠΟΑ επί του Κοροίβου για την 7η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.
Το αξιοσημειώτο του αγώνα ήταν πως ο ΠΟΑ μέχρι το 45′ περίπου, κέρδιζε 6-0 και στην επανάληψη το 7-0 διαμόρφωσε ο Πλεύρης με εκπληκτικό γκολ. Από πολύ νωρίς ο ΠΟΑ πήρε το προβάδισμα με σουτ έξω από την περιοχή του Νίκου Βαλαβανόπουλου, ενώ μετά με δύο προσωπικά τέρματα του Μερτίρι ο ΠΟΑ μέχρι το 30′ κέρδιζε 3-0 τον Κόροιβο Παγκρήτια Απολυμαντική. Τα γκολ του Μερτίρι σημειώθηκαν μετά από κάθετες πάσες του Καρυωτάκη και του Βαλαβανόπουλου.
Το 4-0 διαμόρφωσε ο Νίκος Βαλαβανόπουλος με δέυτερο προσωπικό του γκολ μετά από κάθετη, από το ύψος του πέναλτι με πλασέ έκανε το 4-0 ενώ ο Μερτίρι έκανε χατ-τρικ λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Βρεττός Ν. σούταρε και πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 42′ ο Νίκος Βρεττός μετά από ατομική ενέργεια βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 6-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο ΠΟΑ ουσιαστικά δεν κυνήγησε καθόλου το παιχνίδι με τον νεαρό Πλεύρη να σημειώνει ένα εξαιρετικό γκολ όταν πέρασε δύο ποδοσφαιριστές του Κοροίβου, έφτασε στο στόπερ, πέρασε την μπάλα πάνω από το κεφάλι του στόπερ του Κοροίβου ενώ βγαίνοντας σε θέση τετ α τετ κατάφερε και κρέμασε τον τερματοφύλακα του Κοροίβου διαμορφώνοντας το τελικό 7-0.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΟΑ: Ματαλιωτάκης, Χατζηανδρέου, Γιακουμάκης Γ., Γιακουμάκης Μ.(46’ Σχοιναράκης), Καρυωτάκης(46’ Λυδάκης), Βρεττός Κ., Βρεττός Ν.(Σπύρου), Μπουτσάκης, Μερτίρι, Βαλαβανόπουλος, Πλεύρης
Κόροιβος Παγκρήτια Απολυμαντική: Καλυκάκης, Σουλτάτος(35′ Χανιωτάκης), Βασιλάκης, Καπιζιώνης(30′ Μαργαριτάκης), Ντούλας, Βρούζος, Τσαλίχης, Ντίβας, Γεωργαλής, Παπαδάκης, Στειακάκης(46′ Γοραντωνάκης)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στην Ελιά ανάμεσα στον Ρωμανό και τον Ζαρό, στο ντεμπούτο του Ανδρέα Σκέντζου στον πάγκο των Μεσσαριτών. 
Ένα παιχνίδι που σε γενικές γραμμές ήταν μοιρασμένο ο Ρωμανός έχασε την μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το τρίποντο στο 85′ όταν κέρδισε πέναλτι αλλά δεν κατάφεραν να το μετουσιώσουν σε γκολ.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ρωμανός μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι έχοντας μία καλή φάση στο 2ο λεπτό με τον Γαμπιεράκη να βγαίνει τετ α τετ αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 10′ απείλησαν πάλι οι γηπεδούχοι με ένα μακρινό σουτ του Ρουμπάκη το οποίο πέρασε εκτός εστίας. Στην επανάληψη ο Ζαρός απείλησε στο 55′ με τον Δαριβιανάκη να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Λιουδάκη, ενώ χάθηκαν ακόμα καλές φάσεις με Τοσουνίδη (70′) και Φραγκιαδουλάκη (75′). Νωρίτερα ο Ρωμανός απείλησε με εκτέλεση φάουλ του Ορφανουδάκη με τον Ζαχαριουδάκη να αποκρούει. Και φτάσαμε στο 85′ όταν ο Κοσμαδάκης έπιασε μία κεφαλιά μέσα στην περιοχή με την μπάλα να βρίσκει σε χέρι ποδοσφαιριστή του Ζαρού και να καταλογίζεται πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Στεφανάκης με τον Ζαχαριουδάκη να αποκρούει και να κρατάει το 0-0.
ΡΩΜΑΝΟΣ: Λιουδάκης, Κάτελας, Πρωτογεράκης, Κλωνάρης, Γαμπιεράκης, Ορφανουδάκης, Ρουμπάκης (55′ λτρ Τραβαγιάκης), Στεφανάκης, Φιράνι (50′ Καστρινάκης), Οικονομάκης, Κοσμαδάκης (83′ Γιακουμάκης)
ΖΑΡΟΣ: Ζαχαριουδάκης, Νικολακάκης, Γιαννουλάκης, Αλπαντάκης, Χαλκιαδάκης, Κουτσάκης Δ., Δαριβιανάκης (77′ Πρινιανάκης), Τσουπάκης, Τοσουνίδης, Κλαπάκης Γ., Φραγκιαδουλάκης.
Α1 ΕΠΣΗ – 1ος όμιλος:
Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:
ΑγώναςΣκορ
1 Νοεμβρίου 2014 15:00
ΑΝΑΛΗΨΗ – ΑΕΚ
2 - 0
1 Νοεμβρίου 2014 15:00
HOUSE LAND ΑΛΜΥΡΟΣ – ΜΙΝΩΙΚΗ
1 - 1
2 Νοεμβρίου 2014 15:00
ΡΟΥΒΑΣ – ΜΟΙΡΕΣ
1 - 1
2 Νοεμβρίου 2014 15:00
ΠΑΝΟΜ – ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ
0 - 1
2 Νοεμβρίου 2014 15:00
ΑΣΙΤΕΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ-ΘΕΡΙΣΟΣ
2 - 1
Α1 ΕΠΣΗ – 2ος όμιλος:
Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:
ΑγώναςΣκορ
1 Νοεμβρίου 2014 15:00
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ – ΕΓΟΗ
2 - 1
2 Νοεμβρίου 2014 15:00
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ
1 - 2
2 Νοεμβρίου 2014 15:00
ΠΑΤΟΥΧΑΣ – ΟΦΑ
0 - 3
2 Νοεμβρίου 2014 15:00
ΠΟΑ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ
7 - 0
2 Νοεμβρίου 2014 15:00
ΡΩΜΑΝΟΣ – ΖΑΡΟΣ
0 - 0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top