ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΞΕΦΥΓΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 5-2 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΑΚΙΚΟ ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ

11/09/2014 11:19:00 π.μ.




Νίκησε ο Απόλλωνας Παραλιμνίου!
Κέρδισε το ποδόσφαιρο!
Σε ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ διαφήμιση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου! 
Σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ήθελαν να είναι νικητές!
Σε ένα παιχνίδι που παίχθηκε ανοιχτό ποδόσφαιρο!
Σε ένα παιχνίδι γεμάτο φάσεις που πρόσφερε θέαμα και  γκολ!
Σε ένα παιχνίδι που υπήρξαν και εντάσεις!
Υπήρξαν και διαμαρτυρίες!
Όλες όμως σε αθλητικά, ποδοσφαιρικά πλαίσια!
Σε ένα παιχνίδι χωρίς ποδοσφαιρική κακομοιριά. 
Σε ένα ντέρμπι κορυφής,  που έπαιζαν ο πρώτος, Απόλλωνας, με το δεύτερο, Θρακικό!
ΝΙΚΗΤΗΣ ο πρώτος με το χορταστικό 5-2. 
Μια νίκη με την οποία διευρύνει τη διαφορά από το δεύτερο στους 5 βαθμούς! 
Όσα και τα γκολ που πέτυχε σήμερα!
Μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη που επιβεβαιώνει τον τίτλο του απόλυτου φαβορί για τον Απόλλωνα. 
Σε ένα παιχνίδι που το απόλαυσαν πάνω από 300 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Παραλιμνίου, αντάξιο της θέσης και της φήμης των δυο ομάδων.
Σε ένα παιχνίδι που η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, αλλά η πρωτοβουλία του αγώνα έγερνε προς το μέρος των γηπεδούχων.
Σε ένα παιχνίδι που από με το ξεκίνημά του οι γηπεδούχοι θέλησαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα. Όμως οι φιλοξενούμενοι που ήρθαν για να παίξουν κι αυτοί ωραίο ποδόσφαιρο, έδειξαν τα δόντια τους από την αρχή και στην αντεπίθεση με τον Δίγκα Ν. Κώστα στο 7΄ λίγο ακόμη να κάνουν τη ζημιά, όμως ο Καστανιώτης πρόλαβε και απέκρουσε σε κόρνερ. 
Όμως στο 9΄ οι παίκτες του Νίκου Κουζουτζίδη, κέρδισαν πέναλτι, που ο Τόλης Δημητρανόπουλος δεν το άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο και το μετέτρεψε σε γκολ κάνοντας το 1-0. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Το γκολ αυτό πείσμωσε τους γηπεδούχους που με πάθος ζήτησαν την ισοφάριση. 
Πραγματικά η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, αφού πρώτα στο 14΄ ο Αγγελακάς μετά από κάθετη του Σιδηρόπουλου έπιασε διαγώνιο σουτ που έφυγε λίγο άουτ.
Όμως ένα λεπτό αργότερα ο Τσουλχάς πλαγιοκόπησε την άμυνα του Θρακικού και έβγαλε κοντινή σέντρα ακριβείας στον Αγγελακά που από κοντά δεν έκανε λάθος στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ξυδιά, κάνοντας το 1-1.
Το γκολ αυτό ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του Μπάμπη Χρυσοστομίδη που ζήτησαν με μεγαλύτερη ένταση το 2ο γκολ, που ήρθε στο 22΄, όταν ο Λάππας από δεξιά έβγαλε κοντινή σέντρα, ο Τσουλχάς έπιασε τεχνικό σουτ και έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Ξυδιά δίνοντας προβάδισμα στον Απόλλωνα με 2-1.
Στο 29΄οι Θρακιώτες πλησίασαν στην ισοφάριση, αλλά το πολύ καλά εκτελεσμένο φάουλ του Δημητρανόπουλου, από θέση μέσα δεξιά, δεν πρόλαβε κανείς από τους συμπαίκτες του στη μικρή περιοχή του Καστανιώτη και η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 36΄σέντρα ξυράφι του Φιλιππίδη από αριστερά ο Αγγελακάς πολύ ωραία κεφαλιά, όμως η μπάλα καταλήγει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ξυδιά. 
Μοναδική ευκαιρία του Τσουλχά στο 38΄που έγινε αποδέκτης της μπάλα μετά από σέντρα του Σιδηρόπουλου από δεξιά και μόνος στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ έστειλε προ κενής εστίας την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ.
Απάντηση των φιλοξενούμενων στο 42΄ όταν ο Σαρακατσάνης από δεξιά εκτέλεσε φάουλ, ο Γκαϊταντζής έπιασε καρωτή κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καστανιώτη.
Στο 45΄ σέντρα από αριστερά στου Τσουλχά από αριστερά, ο Αγγελακάς μόνος στο ύψος της περιοχής, εναέριο πλασέ η μπάλα άουτ.
Στο Β΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να αιφνιδιάσουν και να πετύχουν την ισοφάριση, για αυτό μπήκαν δυνατά, όμως το γκολ το πέτυχαν οι γηπεδούχοι και εκεί κρίθηκε ουσιαστικά το παιχνίδι, καθώς οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια ανοίχτηκαν περισσότερο για να πετύχουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, όμως η άμυνα τους έγινε πιο ευάλωτη, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν στις αντεπιθέσεις οι γηπεδούχοι που βρήκαν του διαδρόμους και πέτυχαν άλλα 2 γκολ, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ πολύ ψηλά..
Πραγματικά οι φιλοξενούμενοι στο 46΄ σουτ του Τόλη Δημητρανόπουλου από το ημικύκλιο μπλόκαρε ο Καστανιώτης. 
Όμως το γκολ ήρθε και πάλι για τους γηπεδούχους, όταν στο 50΄, μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Ρούμπου από αριστερά, ο Φιλιππίδης στο 2ο δοκάρι, με καρφωτή κεφαλιά πετυχαίνει το 3-1, εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.
Μάλιστα στο 55΄ είχαμε επανάληψη της φάσης του 3ου γκολ και διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, καθώς μετά από κόρνερ από αριστερά του Γιώργου Παπαδόπουλου, ο Φιλιππίδης με εναέριο κοντινό πλασέ στέλνει  την μπάλα πάνω στο Ξυδιά, στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι στο τερέν και στη συνέχεια στο κάθετο, ο βοηθός έδειξε παίζετε, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ότι η μπάλα χτύπησε μετά την γραμμή και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία και απομάκρυναν την μπάλα.
Στο 65΄ο Γιώργος Παπαδόπουλος πλαγιοκοπεί από δεξιά μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, κάνει παράλληλη σέντρα στον επερχόμενο  Αγγελακά, που με πλασέ δεν καταφέρνει να νικήσει τον Ξυδιά που αποκρούει με τα πόδια, αποσοβώντας ένα βέβαιο γκολ.
Στο 70΄ο Τυχάλας από το χώρο του κέντρου, βγάζει στο κενό χώρο τον Τσουλχά που δεν δυσκολεύεται να περάσει και τον Ξυδιά και να γράψει το 4-1.
Ο φιλοξενούμενοι προσπαθούν μπροστά αλλά δεν τα καταφέρνουν.
Ότι δεν καταφέρνουν αυτοί το καταφέρνουν οι γηπεδούχοι και στο 81΄με κοντινή προβολή του Σιδηρόπουλου πετυχαίνουν το 5-1. 
Τελικά οι Θρακιώτες λίγο αργά μεν, αλλά κατάφεραν δε, να πετύχουν το γκολ που με επιμονή ζητούσαν στο 91΄ και να γράψουν το τελικό 5-2. 
Καλό σε γενικές γραμμές το διαιτητικό τρίο των Φωτιάδη, Κύρβεη, Πούλιου Ι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Μπ. Χρυσοστομίδης): Καστανιώτης, Λάππας, Φιλιππίδης, Πρόβατος, Χατζάκος, Ρούμπος(53’Παπαδόπουλος Γ.), Παπαδόπουλος Κ.(68’Τυχάλας), Φίλων, Αγγελακάς, Τσουλχάς (76’Παπαδόπουλος Στ.), Σιδηρόπουλος
ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ(Ν. Κουζουτζίδης): Ξυδιάς, Σαρακατσάνης, Μιντιούρης, Κλείτσας, Γκαϊταντζής, Τσιφτσής(46’Παπαδόπουλος Ι.), Δίγκας Ι.Κώστ., Καρφαρίδας, Μπάντας(73’Φίλλιας), Δημητρανόπουλος, Δίγκας Ν.Κώστ.(66’Ποργιάζης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top