ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ : ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΛΙΓΑ ΤΑ ΓΚΟΛ, ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ

11/09/2014 12:32:00 π.μ.




Μόνο ενδιαφέροντος δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως στερείται το πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής, ειδικά το φετινό. Τουναντίον, οι μάχες σε κορυφή και ουρά ολοένα και θα κορυφώνουν όσο πλησιάζουμε προς τον τερματισμό.
Φαίνεται, ωστόσο, πως το θέαμα έχει δώσει τη θέση του στην σκοπιμότητα, στον βωμό της επίτευξης του στόχου που έχει θέσει η κάθε ομάδα. Για του λόγου το αληθές, θα πρέπει να αναφερθεί πως μόλις 7 από τις συνολικά 60 ομάδες, που συνθέτουν το σκηνικό στους 4 ομίλους (ο ΑΟ Κύμης έχει αποχωρήσει), καταφέρνουν μέχρι στιγμής να σκοράρουν με περισσότερα από δύο γκολ ανά αγώνα! Μάλιστα, οι 5 εξ αυτών συμμετέχουν στον 2ο όμιλο, κάτι που σημαίνει ότι από τους υπόλοιπους 3 ομίλους, μόλις 2 ομάδες έχουν πετύχει περισσότερα από 10 γκολ σε αυτές τις 5 πρώτες αγωνιστικές!
Συγκεκριμένα, στον 2ο όμιλο έχουν πετύχει περισσότερα από 10 γκολ ο Οπούντιος Μαρτίνου (διαθέτει την καλύτερη επίθεση σε όλη την κατηγορία με 17 τέρματα), η Αναγέννηση Άρτας (11), η Κοζάνη (11), ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (10) και ο ΑΟ Τρίκαλα (10).
Οι άλλες δύο ομάδες της κατηγορίας που έχουν σημειώσει διψήφιο αριθμό τερμάτων είναι ο πρωτοπόρους του 1ου ομίλου, Πανσερραϊκός (10), και ο τρίτος στη βαθμολογία του 3ου ομίλου, Παναργειακός (10).
Όπως γίνεται αντιληπτό, καμία ομάδα του 4ου ομίλου δεν μπόρεσε με το πέρας των πρώτων 5 αγωνιστικών να… σπάσει το φράγμα των 10 γκολ!
Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής, όμως λείπει η… πεμπτουσία.

Τα τελευταία νέα του 1ου ομίλου

Καμπανιακός-Πανσερραικός:Πριν την σέντρα

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει το γήπεδο της Χαλάστρας, καθώς θα διεξαχθεί ένα ντέρμπι κορυφής για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας.
Ο δεύτερος στην βαθμολογία Καμπανιακός υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο μέχρι τώρα  ιστορικό Πανσερραϊκό.
Ο κόσμος της  ευρύτερης περιοχής της Καμπανίας περιμένει πως και πώς αυτό το μεγάλο ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Οι γηπεδούχοι με ανεβασμένο το ηθικό μετά την συγκλονιστική εκτός έδρας ΝΙΚΗ στο Κοκκινόχωμα, βλέπουν αυτό το παιχνίδι σαν μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά και να δώσουν μεγάλη χαρά στους  πολυπληθείς φίλους τους.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προβλήματα στους κόκκινους του Λεωνίδα Υφαντίδη, εκτός από την απουσία του Πόπτση (κόκκινη στο προηγούμενο παιχνίδι).
Από την άλλη ο Πανσερραϊκός έχοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος θα προσπαθήσει να φύγει από την Χαλάστρα χωρίς απώλειες.

Ζόρικη η… στάση Χαλάστρα για τον Πανσερραϊκό που ψάχνει μόνο νίκη

Μετρώντας ήδη τις δύο πρώτες απώλειες βαθμών και μάλιστα συνεχόμενες, με τις ισοπαλίες στην Αλεξανδρούπολη και κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης, ο Πανσερραϊκός δεν έχει και πολλές επιλογές αν θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να διατηρήσει την διαφορά από τους διώκτες του. Η νίκη μέσα στην Χαλάστρα επί του Καμπανιακού είναι μονόδρομος και μπορεί το κλίμα που έχει δημιουργηθεί καθ” όλη την διάρκεια της εβδομάδας να έχει δώσει μία μεγάλη κλίμακα δυσκολίας στην αναμέτρηση, ωστόσο όπως πολλές φορές έχει επισημανθεί, τα «λιοντάρια» είναι αυτά που με την απόδοση της κάνουν εύκολο ή δύσκολο ένα παιχνίδι.
Μπορεί ο Καμπανιακός να είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας, μπορεί να προέρχεται από σερί επιτυχιών, μπορεί να είναι η ομάδα που κέρδισε τον Άρη μέσα στο Καυτανζόγλειο και μάλιστα με το εμφατικό 3-1, αλλά… Πανσερραϊκός δεν είναι.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Γκόγκα

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού, καθώς ο Σάκης Γκόγκας στην προπόνηση της Παρασκευής υπέστη διάταση έξω πλαγίου, δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε το Σάββατο και έμεινε εκτός στερώντας από τον Βασιλακάκη μία πολύτιμη λύση στην επίθεση. Κατά τα άλλα επιστρέφει στην αποστολή και ο Μπίμπης αλλά και ο Γιόβτσεφ. Αναλυτικά απαρτίζεται από τους: Μπίμπη, Παλιούρα, Γαλακτερό, Καψάλη, Σιάκκα, Βοσκόπουλο, Δαμιανό Τριανταφύλλου, Κούτλα, Κώστα Τριανταφύλλου, Τσιμίκα, Ρούτση, Περπερίδη, Μουτεσίδη,Πλιάγκα, Ασλανίδη, Τάντιτς, Μπονέρη, Γιόβτσεβ, Παπαστεργίου και Γαϊδαρτζή.
Εκτός έμειναν οι και Μπρόκος, Πολυχρονίδης, Γεωργιάδης, Μπαντάκ, Καρακούτης, Δαγκούλης.

Οι Σερραίοι θα είναι εκεί

Στο γήπεδο θα βρεθούν σίγουρα και αρκετοί Σερραίοι για να στηρίξουν την ομάδα, έχοντας ως αντίπαλο όμως και τον καιρό, καθώς η κερκίδα δεν διαθέτει στέγαστρο και από το Σάββατο ξεκίνησαν οι έντονες βροχοπτώσεις που όλοι ευελπιστούν να σταματήσουν.

Το Βυζάντιο  θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, που φέτος δεν έκανε καλό ξεκίνημα. Η ομάδα του Νίκου Καραμπιμπέρη προέρχεται εντός έδρας ήττα και θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα που θα την κρατήσουν στα ψηλά στρώματα.

Ευκαιρία για νίκες των Καβαλιωτών , ιστορικό ματς για τον Ακροπόταμο

Η 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής διεξάγεται σε δύο δόσεις. Ξεκινά αύριο (9/11) με επτά παιχνίδια και ολοκληρώνεται την Δευτέρα (10/11) με το ιστορικό παιχνίδι Άρης Ακροποτάμου- Άρης στο δημοτικό στάδιο της Ελευθερούπολης.
Ο ΑΟ Καβάλας υποδέχεται αύριο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον οποίο αγωνίστηκε  και απέκλεισε πριν 15 μέρα στο θεσμό του Κυπέλλου, με μοναδικό στόχο την  επιστροφή στις νίκες, τη διατήρηση του αήττητου και την παραμονή σε επαφή με τη κορυφή.
Εντός έδρας μάχη και για τον Ορφέα Ελευθερούπολης με αντίπαλο τον Έβρο Σουφλίου και στόχο το «τρίποντο» μετά από δύο σερί ισοπαλίες. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στην τελευταία αγωνιστική της περυσινής σεζόν (21/5), ο Ορφέας κέρδισε με 4-1 και πανηγύρισε για την παραμονή στην κατηγορία.  Απών θα είναι ο Αθανασόπουλος που αποβλήθηκε στο ΠΑΙΧΝΙΔΙμε τον Πανσερραϊκό και τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές.

Ακόμη μία δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Εθνικό απέναντι στην Καβάλα

Ο μαραθώνιος του Πρωταθλήματος της Γ” Εθνικής συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης φιλοξενείται από την Καβάλα στο Δημοτικό Στάδιο Ανθή Καραγιάννη στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής ημέρας.  Η προετοιμασία των παικτών του Νίκου Ουσταμπασίδη ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στο Στάδιο Φώτης Κοσμάς χωρίς επιπλέον προβλήματα από άποψης τραυματισμών
Ο καιρός, για τους φίλους του Εθνικού που θα ταξιδέψουν στη Μακεδονική πόλη, αναμένεται να είναι αίθριος με μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου, η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα θα κυμανθεί στους 16 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 2 μποφόρ από ΒΑ κατεύθυνση.

Με αποφασιστικότητα ο Έβρος Σουφλίου για θετικό αποτέλεσμα στην Ελευθερούπολη

Με δυνατή προπόνηση στο Σουφλί πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή η προετοιμασία του Έβρου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.
Οι Εβρίτες παρουσιάζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις επιτυχίες, αποδεικνύοντας έτσι ότι οι εκτός έδρας νίκες με Δράμα, Αρναία και Εθνικό Αλεξανδρούπολης μόνο τυχαίες δεν ήταν.

Με 18αδα κόντρα στο Φιλώτα η Καστοριά

Με πρωινό χαλάρωμα στο αθλητικό κέντρο του Δισπηλιού και συγκρατημένη αισιοδοξία για τη πρώτη φετινή ΝΙΚΗ στο πρωτάθλημα οι «γουναράδες» ολοκλήρωσαν τη προετοιμασία τους για την αναμέτρηση απέναντι στη Θύελλα Φιλώτα.
Ο Ηλίας Βάλης απένειμε τις τελευταίες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους 18 παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Κοκκίνιδης, Τσοτουλίδης, Φράγκος, Μπαϊρακτάρης, Σουμέλας, Σπανός, Χριστοφορίδης, Καρανάσιος, Τούλιος, Παπαδόπουλος, Μίχος, Γιαννουλίδης, Καραθάνας, Δημητριάδης, Ντάμζι, Γανόλης, Γεωργιάδης και Τάσσιος.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχει  ως εξής:

Άρης Ακροποτάμου – Άρης  (10/11, 15.00, δημ. Ελευθερούπολης
Διαιτητές: Αναστασίου, Παπαδάκης Κελεσίδης (Ημαθίας)

Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Γιαννιτσών (γηπ.Δράμας, 9/11, 15.00)
Διαιτητές: Κιγιτζής (Θράκης), Γκαϊτατζής (Σερρών), Καμπερίδης (Καβάλας)  
  
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Βυζάντιο (δημ. Αμπελοκήπων, 9/11, 15.00)
Διαιτητές: Μπαϊραμίδης, Παπαδόπουλος, Τζιουβάρας (Κοζάνης)    

Εθνικός Αγιονερίου – Απόλλων Αρναίας (δημ. Κιλκίς, 9/11, 15.00)
Διαιτητές: Τσαπάρας, Κρυωνάς, Ζιγκερίδης (Σερρών)

Καμπανιακός – Πανσερραϊκός (γηπ. Καμπανιακού, 9/11, 15.00)
Διαιτητές: Τσαλουχίδης, Δεμερτζής Χρ. (Πέλλας), Θεοδώρου (Πιερίας) 

Καστοριά – Θύελλα Φιλώτα (ΟΑΚΑ Καστοριάς, 9/11, 15.00)
Διαιτητές: Θεολόγου, Δεμερτζής Ν., Κεσίσογλου (Πέλλας)

Ορφέας – Έβρος Σουφλίου (Δημ. Ελευθερούπολης, 9/11, 15.00)
Διαιτητές: Δραγούσης (Κιλκίς), Αϊναλής, Μιχαηλίδης (Μακεδονίας)

Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Δημ. «Ανθή Καραγιάννη», 9/11, 15.00)
Διαιτητές: Κουκουλάς (Μακεδονίας), Κούλα Χουσεΐν, Λιάρης (Μακεδονίας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top