ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ: ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ 4-1 ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

11/16/2014 08:55:00 μ.μ.



Με ολική ανατροπή στο σκορ και με χατ-τρικ του Βασίλη Μαρτέκα ο οποίος ήδη έφθασε τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα και το οκτώ συνολικά μαζί με το Κύπελλο ο Βοτανικός του Μάκη Ντέτσικα νίκησε με 4-1 στο γήπεδο Ρουφ τον Παράδεισο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19' με σουτ του Πέτα έξω από την περιοχή κι ενώ η μπάλα βρήκε και σε πλάτη αμυντικού.
Στο 42'΄ο Μαρτέκας κι αφού προηγήθηκε σουτ του Κατσούδα απόκρουση του Γκάγιο με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 51' πάλι ο Μαρτέκας με σουτ έδωσε προβάδισμα στον Βοτανικό ενώ στο 55' πάλι ο Μαρτέκας με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μετά από ασίστ από τριάντα μέτρα του Ντάμα έκανε το 3-1.

Στο 61' ο Μαυράκης μετά από εκπληκτική ενέργεια και πάσα-έτοιμο γκολ του Μαρτέκα με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 4-1. Στο 63' ο Καλαμάτας πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση σε κοντινό σουτ του Σέϊτι, στο 69' η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Μαρτέκα ενώ στο 82' η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ σε σουτ του Χαμουρίδη που βρέθηκε μόνος του. Κορυφαίος του γηπέδου μαζί με τον Μαρτέκα ο Ντιντίφας ενώ διακρίθηκαν ακόμα οι Χαμουρίδης, Ντάμας, Σέϊτι, Δήμος, Πέτας. Άριστο το διαιτητικό τρίο Ε. Μαχαίρας, Μητροφάνης, Σαμοϊλης.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ:Καλαμάτας, Χαμουρίδης(89' Σιδέρης), Ντάμας, Ηλιάκης, Κατσούδας, Λάππας, Μαυράκης(64' Λίτσο), Ντιντίφας, Μαρτέκας, Σκεύης, Λαθύρης(87' Κωσταγιόλας).
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ:Γκάγιο, Χαβενετίδης, Γεωργακόπουλος(65' Χατζηγρυπάρης), Στούλης, Μιχαηλίδης, Μπολέτης, Δήμος, Σέϊτι, Πέτας, Λεφάκης(65' Μαντζώρος), Θεοδώρου(75' Κωνσταντινίδης).
Φώτης Κατσούφης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top