ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ 3-1 ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

11/09/2014 12:38:00 μ.μ.


Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε το Καματερό που επικράτησε της σκληροτράχηλης Ηλιούπολης με 3-1. Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 65', βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να φτάσουν στη νίκη, αφού εκείνη την ώρα το σκορ βρισκόταν στο 1-1. 

Η ομάδα των δυτικών προαστίων μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 3' με την κεφαλιά του Σπυρόπουλου Χ., που προήλθε από τη σέντρα του Κουνάδη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν κάτι που κατάφεραν στο 62', αφού μετά το φάουλ του Δωματιώτη ο Χουχούλης με προβολή έκανε το 1-1. 

Σαν να μην έφτανε αυτό για το Καματερό ήρθε και η αποβολή του Κλωνάρη στο 65' με δεύτερη κίτρινη δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα για τους γηπεδούχους. Ομως, από εκείνο το σημείο και μετά έλαμψε το "άστρο" του Σπυρόπουλου Π., αφού με τα δύο δικά του τέρματα το Καματερό έφτασε στην παλικαρίσια ΝΙΚΗ επικρατώντας με 3-1. Ο έμπειρος φορ εκμεταλλεύτηκε άψογα το πέναλτι που κέρδισε στο 70' ο Παναγιωτόπουλος γράφοντας το 2-1, ενώ στο 74' και μετά από εκπληκτική ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Κατοίκος, Κουντουρέλλης – Σύψας

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Σκαμαντζούρας, Τρακόσης, Δαυίδ, Γαλανός, Παππάς, Κλωνάρης, Σπυρόπουλος Π. (89' Καρβουνιάρης), Παναγιωτόπουλος, Σπυρόπουλος Χ. (72' Μανάρας), Μπούγιας, Κουνάδης (88' Λιόνας)
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καταχανάκης, Χούχουλης, Γάγγος, Ξένος, Αγοραστός (79' Κρίκος), Κάππος, Ζουμπουνέλης, Εστυλιανίδης (63' Ορφανός), Αναστασάκης, Δωματιώτης, Γεμιστός (45' Σταματόπουλος)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top