ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΙΔΑ 1-3 ΤΗΝ Α.Ε. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

11/09/2014 12:46:00 μ.μ.



Με 3-1 επικράτησε η Κορωνίδα μέσα στη Γλυφάδα στην έδρα της ομώνυμης ομάδας επικρατώντας πιο δύσκολα απ'ότι δείχνει το τελικό σκορ. 

Έτσι οι φιλοξενούμενοι με αυτή τη ΝΙΚΗ ανέβηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας και δείχνουν πως βρίσκονται σε φόρμα το τελευταίο διάστημα. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος με συνέπεια να πετύχουν όλα τους τα τέρματα αυτό το διάστημα. 

Ο Δόγανος με διαγώνιο σουτ στο 63' έγραψε το 0-1, για να έρθει στο 68' ο Βελέντζας με κεφαλιά να κάνει το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά σε 1-2 με το πέναλτι του Σμπυράκη στο 70', το οποίο και είχε κερδίσει ο Βενάρδος. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 90'+1' από τον Καραμπέκιο.

Διαιτητές: Σκούρας, Τζελέπης – Μπαϊρακτάρης

ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Οικονομόπουλος, Βαμβακούλας, Τζανετάκης, Σουλιμιώτης, Ταπλιαούρας, Γεωργόπουλος, Μίτρε (65' Μπέτας), Φυλακούρης, Σμπυράκης (74' Κασσιμάτης), Πανόπουλος (65' Ζαχαράτος), Βενάρδος
ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Μπόνης, Καραμπέκιος, Αναστασόπουλος, Μπραβάκος, Μαριέλος, Βελέντζας, Κόττης, Ρόκκος, Κοκόλης, Πάτσιος (65' Αθανασόπουλος), Φετάνης (65' Δόγανος)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top