ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΡΩΤΗ Η ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ , ΝΕΑ ΝΙΚΗ 3-0 ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ

11/16/2014 09:38:00 μ.μ.




Για δέκατο ΠΑΙΧΝΙΔΙ αήττητο παρέμεινε το συγκρότημα του Θούλη Γιαμουρίδη, το οποίοα κατάφερε να κερδίσει με 3-0 την Ομόνοια Σίνδου που τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες.
Η ξέφρενη πορεία των Λαγκαδιανών δεν σταμάτησε ούτε την 14η αγωνιστική, καθώς μετά από ένα δυναμικό δεύτερο μέρος, οι ΑΠΕΛίτες με τα γκολ των Παπαναστασίου, Βεϊδαμενίδη και Καπετανόπουλου κατέκτησαν ακόμα ένα «τρίποντο». Βέβαια, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα έπειτα και από την αποβολή του Τυροβούζη στο 54΄, ο οποίος θα χάσει το επόμενο παιχνίδι της Ομόνοιας με τον ΠΑΟΝΕ. 
Πλέον, η ΑΠΕΛ απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής με «αέρα» έξι βαθμών από τον Παύλο Μελά (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο) και ο Θούλης Γιαμουρίδης θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του από τα συνεχόμενα παιχνίδια λόγω… ρεπό. 
Από την άλλη, η Ομόνοια δεν διανύει και την πιο σταθερή πορεία που θα μπορούσε αλλά σίγουρα μια ήττα στον Λαγκαδά είναι μέσα στο πρόγραμμα, πόσο μάλλον απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ 3-0
Διαιτησία: Παπαγγέλης(Κωστακίδης Αθ.-Τασόπουλος)
Σκόρερ: Παπαναστασίου(πεν.) 51’, Βειδαμενίδης 57’, Καπετανόπουλος 86’
Αποβλήθηκε ο Τυροβούζης στο 54’ 
ΑΠΕΛ(Γιαμουρίδης): Πέτκαρης, Καρατζιάς, Σακαλής(87’ Κατσαμάγκας), Λαβιδάς, Αθανασίου, Παπαναστασίου(84’ Καρασταύρου), Καπετανόπουλος, Τσερκέζης, Ξανθόπουλος, Αθανασιάδης(64’ Καρανδρέας), Βειδαμενίδης 
ΣΙΝΔΟΣ(Μπέκας-Πετρίδης): Ψαρίας, Τσολάτος, Τσαρτσάλης(82’ Κιοσσέ), Παναγιώτη Ε., Κασιτερίδης, Παναγιώτη Αλ., Σπαχής(89’ Νασούφι), Τυροβούζης, Μαντζιούνης, Παναγιώτης Α.(72’ Τσιαβδάρης), Ταταρίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top