ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2-3 ΤΟΝ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟ

11/16/2014 12:57:00 π.μ.




Οχτώ μήνες μετά τον τελικό του Κυπέλλου Πανερυθραϊκός και Ηράκλειο τέθηκαν και πάλι αντιμέτωποι, όμως αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι ήταν οι μεγάλοι νικητές επικρατώντας με 2-3. Μάλιστα το «τρίποντο» για την ιστορική ομάδα ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έχοντας για ήρωα τον Λαναρά και παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 από το 30'. Η νίκη αυτή για την ομάδα του Κώστα Ψυρρόπουλου ήταν αναμφίβολα πολύ σπουδαία αφού αποδεικνύει πως είναι από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κέρδισαν τον περσινό νταμπλούχο μέσα στην έδρα του και μάλιστα σε μία περίοδο που έδειχνε πως βρίσκει τη φόρμα του με συνεχόμενες νίκες. Το σκορ, «άνοιξε» μόλις στο 1ο λεπτό ο Καλιαμπάκας (0-1), όμως στο 8’ ο Παπαθανασίου ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους οι οποίοι, έκαναν και την «ολική» ανατροπή στο 30’ με το εύστοχο χτύπημα του Γκριτζά (2-1). Ωστόσο, ο Νταβαρίνος στο 63’ ισοφάρισε για το Ηράκλειο σε 2-2 για να έρθει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λαναράς και να του δώσει την μεγάλη νίκη με 2-3. καλή η διαιτησία των Αντωνίου, Κουτσογιάννου και Αργυρού,
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Γκόλιας, Χατζής, Αντιόλ, Παπαθανασίου (69' Λιοσάτος), Γιαννόπουλος Δ. (52' Αδραχτάς), Αντωνιάδης, Μπρίλης (62' Γιαννόπουλος Ι.).
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Γιώρας, Μέρτκολα, Νταβαρίνος, Τριανταφύλλου, Τζανέτος, Αναγνωστόπουλος (46' Λαναράς), Αλεξίου, Κατσούλης, Καλιαμπάκας, Σπανός, Δήμας (4' Δημογιάννης – 78' Μαντζουράνης)
Κωνσταντίνος Ράπτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top