ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΔΙΑ ΣΤΟΝ 1ο ΟΜΙΛΟ

11/16/2014 11:38:00 π.μ.




Γ ΕΘΝΙΚΗ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
 
Το μόνο εθνικό πρωτάθλημα αυτή την Κυριακή

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδος, η οποία ανέβαλαν το πρωτάθλημα της Α Εθνικής, αλλά και η συνολική αναβολή του πρωταθλήματος της Β Εθνικής, φέρνει στο προσκήνιο αυτή την Κυριακή, όχι άδικα, στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, όπου διεξάγεται η 7η στροφή του προγράμματος, με όλα τα παιχνίδια να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον στους φίλους αυτής της κατηγορίας. Έτσι τα τελευταία νέα των ομάδων έχουν ως εξής:

Επανεκκίνηση κόντρα στους Αμπελόκηπους ο Πανσερραϊκός

Ως ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα βλέπουν άπαντες στον Πανσερραϊκό τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, καθώς οι τρεις συνεχόμενες απώλειες βαθμών της ομάδας με τις ισοπαλίες κόντρα σε Αλεξανδρούπολη, Ελευθερούπολη και Καμπανιακό, δεν αφήνουν περιθώρια για οποιαδήποτε άλλη σκέψη. Η ομάδα έχει χάσει ήδη πολύτιμο έδαφος και θα μπορούσε να είχε ξεφύγει στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο βλέπει το τώρα και το «πρέπει να κερδίσω» που θα συνοδεύει τα επόμενα παιχνίδια της.
Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων είναι μία ομάδα γνωστή, καθώς από τον Σεπτέμβριο έχει επισκεφθεί δύο φορές τις Σέρρες για να αντιμετωπίσουν του «κόκκινους» (5-0 το φιλικό, 1-0 το κύπελλο) και χωρίς διαθέσεις υποτίμησης οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι και μπορούν και πρέπει να κάνουν μία καλή νίκη με ότι αυτό συνεπάγεται.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα αφού και ο Γκόγκας προπονήθηκε κανονικά κατά την διάρκεια της εβδομάδας και έτσι εκτός αποστολής έμειναν οι: Πολυχρονίδης, Γεωργιάδης, Μπαντάκ, Καρακούτης, Γιόβτσεφ, Κούτλας, Δαγκούλης.
Στην 29αδα βρίσκονται οι: Μπίμπης, Παλιούρας, Γαλακτερός, Καψάλης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Δ. Τριανταφύλλου, Κ. Τριανταφύλλου, Τσιμίκας, Ρούτσης, Μουτεσίδης, Περπερίδης, Πλιάγκας, Ασλανίδης, Τάντιτς, Μπονέρης, Παπαστεργίου, Γαϊδαρτζής, Γκόγκας.

Με Πόι ο Άρης

Αν και τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπισε πρόβλημα που δεν τον άφησε να προπονηθεί στο… φουλ, εν τούτοις ο Μάουρο Πόι σφίγγει τα δόντια και θα είναι «παρών» στο ματς του Άρη με την Αναγέννηση Γιαννιτσών!
Ο Πάουλο Κάμπος ελπίζει πως και με τον κόσμο στις εξέδρες θα συνεχίσει με νίκη, όπως έκανε και στο ντεμπούτο του μια εβδομάδα πριν. Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής έμεινε ο Βάσκο Φερνάντες που είχε αποβληθεί στο περασμένο ματς.
Αναλυτικά η αποστολή: Μπαϊμάκης, Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Καπνίδης, Λιόνης, Χιντασέλι, Πόι, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Μαζουλουξής, Ντούνγκα.

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Η αποστολή για Άρη

Με 18 παίκτες η Αναγέννηση Γιαννιτσών ταξιδεύει την Κυριακή για το μεγάλο ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου στόχος της ομάδας του Ασλανίδη είναι να κάνουν το «μπαμ».
Η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Τεντώνης, Κατρατσέας, Ουζούνης, Σιδηρόπουλος, Σάρρος, Μπαμπαλής, Λισίτσας, Καπουσούζης, Ξανθόπουλος, Αγτζίδης, Μωυσιάδης, Γκιόρτσης, Καραδήμος, Καρακάσογλου, Βασιλειάδης, Κοροσιάδης, Πομάκης, Γκοτζαμάνης.

Ντέρμπι σε Ελευθερούπολη και Κοκκινόχωμα

Σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων, στο δημοτικό στάδιο Ελευθερούπολης και στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος, διεξάγονται αύριο (16/11) δύο τοπικά ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Ο Ορφέας υποδέχεται τον ΑΟ Καβάλας και λίγο πιο πέρα το Βυζάντιο υποδέχεται τον Άρη Ακροποτάμου και δεν γίνονται προβλέψεις…
Ο προπονητής του Ορφέα, Δημήτρης Μαγκαφίνης, δεν υπολογίζει στην βοήθεια των
τιμωρημένων Γιουργούση και Αθανασόπουλου ενώ για τον ΑΟΚ δεν παίζει ο Αμ.
Παπαδόπουλος και αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μπαντάνη και Ζουνίνιο.
Το Βυζάντιο έχει τους μόνιμους τραυματίες ενώ ο προπονητής του Άρη Ακροποτάμου Άκης Βάβαλης δεν υπολογίζει στην βοήθεια του τιμωρημένου Δούμπλατζη που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Έβρος Σουφλίου-Καμπανιακός:Πριν την σέντρα

Συνεχίζεται ο μαραθώνιος της Γ Εθνικής και αισίως φτάσαμε στην 7η αγωνιστική  που και αυτή περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις. Ντέρμπι κορυφής στο ακριτικό Σουφλί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Καμπανιακό. Ή αλλιώς η δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος υποδέχεται την δεύτερη καλύτερη επίθεση.
Οι Θράκες είναι αήττητοι τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, οι Χαλαστρινοί είναι αήττητοι στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Ο Καμπανιακός ταξιδεύει στο Σουφλί με δεδομένη την απουσία του Αντωνιάδη (κόκκινη στο 90′ στο ματς με τον Πανσερραϊκό), ενώ δεν αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών και ο Λεωνίδας Υφαντίδης θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεσή του.

Έναν έμπειρο αντίπαλο έχει να αντιμετωπίσει την Κυριακή η Θύελλα Φιλώτα

Για άλλη μια εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας Φιλώτα υπό την επίβλεψη του Νίκου Παπανώτα , παρακολούθησαν εντατικό πρόγραμμα προπόνησης  ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την ομάδα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου.
Η τελευταία προπόνηση έγινε την Παρασκευή το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο Φιλώτα και η ομάδα είναι έτοιμη. Από το δυναμικό της Θύελλας Φιλώτα θα απέχει λόγω τραυματισμού  ο Δελίδης.

Πλήρεις οι «γουναράδες» στην Αλεξανδρούπολη με στόχο το διπλό επιβίωσης

Είναι στον «πάτο» του πρώτου ομίλου με δύο βαθμούς και χωρίς νίκη ακόμα. Κι όσο δεν… παίρνει τα πάνω της η Καστοριά, όλο και περισσότερο θα υπάρχει φόβος για τυχόν «περιπέτειες». Οι «γουναράδες» καλούνται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα επί του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη, θέλοντας να αφήσουν πίσω τους την ήττα-σοκ από την Θύελλα Φιλώτα. Ο Ηλίας Βάλης προετοιμάζει την ομάδα του και το καλό είναι πως δεν έχει απουσίες. Ο Σουμέλας έχει αποθεραπευτεί πλήρως, ενώ και ο Τσόπρας είναι εκ νέου διαθέσιμος. Ουσιαστικά μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του νεαρού Μηλιάτη που δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής   (16/11) έχει ως εξής:

Άρης-Αναγέννηση Γιαννιτσών (16/11, 15.00, Δημ. «Κ.Βικελίδης»)
Διαιτητές: Καρατέρπος, Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος Χρ. (ΕΠΣ Κοζάνης)

Βυζάντιο-Άρης Ακροποτάμου (16/11, 15.00, Δημ. Κοκκινοχώματος)
Διαιτητές: Λυμπούδης, Κουλά Χουσεϊν, Μιχαηλίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Απόλλων Αρναίας-Δόξα Δράμας (16/11, 15.00, Δημ. Αρναίας)
Διαιτητές: Φωτιάς, Δεμερτζής, Κουπαράνη (ΕΠΣ Πέλλας)

Πανσερραϊκός-Ηρακλής Αμπελοκήπων (16/11, 15.00, Δημ. Σερρών)
Διαιτητές: Δράγκος, Μαλανδρής, Χριστάκογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Θύελλα Φιλώτα-Εθνικός Αγιονερίου (16/11, 15.00, Δημ. Φιλώτα)
Διαιτητές: Τάσης, Κόλλιας, Μωϋσιάδης (ΕΠΣ Ηπείρου)

Έβρος Σουφλίου-Καμπανιακός (16/11, 15.00, Δημ. Σουφλίου)
Διαιτητές: Γκουγκούδης, Καμπούρης, Γκαϊτατζής (ΕΠΣ Σερρών)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Καστοριά (16/11, 15.00, Δημ. «Φ. Κοσμάς»)
Διαιτητές: Χανίδης, Καζατσκίδης, Νταβέλας (ΕΠΣ Μακεδονίας)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top