ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Ο ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 2-1 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

11/03/2014 07:17:00 μ.μ.




Παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν… επιπόλαιος, ο ΠΑΟ Κουφαλίων κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αστέρα Αμπελοκήπων, να φτάσει με 2-1 στη νίκη και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Το σκορ της συνάντησης άνοιξε μόλις στο 10' με κεφαλιά ο Παπαεμμανουήλ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Γάκη, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, μετά από πάσα του Γάκη ο Μίσκου με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ. Ο Αστέρας κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 38' με τον Μπουρνουξούζη.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι από το 65' οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Παντελίδη. 

Διαιτητής: Κ. Κωνσταντινίδης (Τυριακίδης, Βουκουρεσλής). 

ΚΟΥΦΑΛΙΑ: Σαρηγιαννίδης, Δ. Γάκης, Α. Γάκης, Παπαεμμανουήλ, Χούτας, Τουλγαρίδης, Τανταλίδης (60' Κοντσίδης), Μίσκου (70' Μαυρόπουλος), Βαρδαλής, Γιαννουπλάκης (80' Βλαϊκούδης), Αβραμίδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσατσούλας, Χ΄΄Σάββας Κ., Τερζόπουλος, Χηνητίδης, Αποστολίδης, Ντούκα, Λαζαρίδης(55’ Χ΄΄Σάββας Στ.), Παντελίδης, Καραντασιάδης(85’ Λάτσκας), Τσιούρης, Μπουρνουξούζης (75’ Καιμακαμίδης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top