ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΙΛΜΝΙΟΥ ,2-1 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

11/23/2014 11:04:00 π.μ.




Συνεχίζει στο +9 ο Απόλλωνας Παραλιμνίου, καθώς κέρδισε με 2-1, ένα ακόμη ντέρμπι κορυφής, κόντρα σε έναν πολύ καλό και ισχυρό αντίπαλο, τον Οδυσσέα Αναγέννησης, που ήρθε στο Δημοτικό Γήπεδο Παραλιμνίου, όχι για να κλέψει το ΠΑΙΧΝΙΔΙ, αλλά να διεκδικήσει ότι καλύτερο και τα πήγε πολύ καλά. 
Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με πολύ κόσμο στις κερκίδες, με γκολ, φάσεις, εντάσεις και διαμαρτυρίες αλλά και με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, αφού επικρατούσε μια ανοιξιάτικη λιακάδα, κατά την ώρα του αγώνα.
ΟΙ γηπεδούχοι  ξεκίνησαν πιο δυνατά και το πρώτο δεκάλεπτο τους ανήκει. Στο 7’ μάλιστα πλησίασαν στο γκολ, όταν μετά από μια πολύ ωραία και συνδυασμένη προσπάθεια, ο Πεχλιβανίδης λίγο έξω από την περιοχή και από δεξιά πλάσαρε στον Αγγελακά, αυτός ακόμη πιο αριστερά και μέσα στην περιοχή στον Τσουλχά που μόνος προ του Τζάβρα δε βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε, χάνοντας μια μοναδική ευκαιρία. 
Το 2ο δεκάλεπτο όμως ανήκει στους φιλοξενούμενους που έχασαν 3 πολύ μεγάλες ευκαιρίες για γκολ με πρωταγωνιστή και στις 3 τον Ηλία Βεζυρόπουλο. Πιο συγκεκριμένα στο 11’, ο νεαρός φορ των φιλοξενούμενων μέσα από την περιοχή και αριστερά πιάνει ισχυρό σουτ που το ανακόπτει ο Φιλιππίδης.
Στο 18’ Βεζυρόπουλος ξεφεύγει με ωραίο τρόπο από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των γηπεδούχων και σουτάρει με διπλή προσπάθεια, αποκρούει όμως εντυπωσιακά ο Καστανιώτης σε κόρνερ.
Στο 20’ χάνεται η πιο μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, καθώς ο Γκέκας από το χώρο του κέντρου και αριστερά βγάζει στην πλάτη της άμυνας τον Βεζυρόπουλο που από την περιοχή, μόνος προ του Καστανιώτη πλασάρει, η μπάλα όμως περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.
ΟΙ φωνές του Μπάμπη Χρυσοστομίδη φαίνεται να αφυπνίζουν τους γηπεδούχους που σιγά σιγά παίρνουν και πάλι τα ηνία του αγώνα και στο 33’ ο Τάκας από αριστερά βγάζει μια παράλληλη σέντρα, ο Πεχλιβανίδης όμως δεν μπορεί να βρει την μπάλα από κοντά και χάνει μοναδική ευκαιρία. 
Στο 39’ όμως μίλησε η κλάση του Θοδωρή Αγγελακά που σε ανύποπτο χρόνο στο ύψος της περιοχής και δεξιά έγινε κάτοχος της μπάλας και με διαγώνιο σουτ-κεραυνό στέλνει την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι αφήνοντας άναυδο το Τζάβρα, για να γράψει το 1-0.
Οι γηπεδούχοι έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, λίγο έλειψε στο 42’ να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όμως ο πολύ καλός και σήμερα Τζάβρας είπε όχι, καθώς απέκρουσε  το εξ επαφής σουτ του Αγγελακά αποσοβώντας ένα βέβαιο γκολ.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν 3 λεπτά αργότερα να ισοφαρίσουν. Πιο συγκεκριμένα ο Τζιαμπουρής από δεξιά έβγαλε συρτή σέντρα, σουτ του πολύπειρου Παναγιωτίδη μες από την περιοχή και η μπάλα στο βάθος της εστίας του Καστανιώτη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. 
Οι χαρές και τα πανηγύρια των φιλοξενούμενων δεν κράτησαν πολύ, καθώς στο 57’ ο Φίλων πλαγιοκόπησε την άμυνα τους, ο Μπακάλης στην προσπάθεια του να τον ανακόψει τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα του πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Φιλιππίδης δίνοντας και πάλι προβάδισμα στους πρωτοπόρους.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν και για το 3ο γκολ, όμως το διαγώνιο πλασέ του Πεχλιβανίδη, μέσα από την περιοχή,  πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζάβρα. 
Από το 60΄ και μετά οι πολλές αλλαγές και οι διακοπές στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ έριξαν το ρυθμό του όμως οι παίκτες του Βασίλη Κουκουζέλη του προπονητή που μέσα στην εβδομάδα αντικατέστησε τον Στέλιο Ρίζο, προσπάθησαν για το γκολ όμως δεν τα κατάφεραν.
Στο 66’ ο Γκέκας έβγαλε σέντρα από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Παναγιωτίδη λίγο από το δεξί κάθετο δοκάρι. 
Στο 74’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων ο Βεζυρόπουλος πιάνει δυνατό μονοκόμματο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, ο Καστανιώτης όμως χωρίς να έχει καλή ορατότητα καταφέρνει να αποκρούσει σε κόρνερ.
Στο 87΄ ο Νταής από αριστερά έβγαλε σέντρα η μπάλα βρήκε στον Χατζάκο, οι της Αναγέννησης ζήτησαν πέναλτι, ο διαιτητής έδειξε παίζετε, μια φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.
Καλή η διαιτησία των Γκουγκούδη, Καμπούρη, Μενέξη.
Κίτρινες κάρτες: Τσουλχάς - Μουσικάκης, Μπακάλης, Παναγιωτίδης, Ζάντσιος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Μπ. Χρυσοστομίδης): Καστανιώτης, Λάππας, Τάκας, Φιλιππίδης, Χατζάκος, Φίλων(82’Πρόβατος), Παπαδόπουλος Κ., Τσουλχάς(59’Μερτίκας), Αγγελακάς, Σιδηρόπουλος, Πεχλιβανίδης(71’Μεσέρδης) 
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ(Β. Κουκουζέλης): Τζάβρας, Μπακάλης(64’ Μαυροφτής), Μάμας(80’Πετρίδης), Μάτας, Μουσικάκης, Ζάντσιος, Γκέκας, Γεωργιόπουλος(85’Νταής), Βεζυρόπουλος, Τζιαμπουρής, Παναγιωτίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top