ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ : ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 1-5 ΤΗΝ ΑΜΠΕΛΙΑ

11/20/2014 12:57:00 μ.μ.




Στους πέντε ανέμους σκόρπισε η Προοδευτική Περάματος την Αμπελιά καθώς επικράτησε για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών με 1-5.
Η Προοδευτική δεν χρειάστηκε να πιάσει την μεγάλη απόδοση και κατάφερε από νωρίς να επιβάλλει τον ρυθμό της.
Στο 8΄ ο Παπαρούνας εκτέλεσε κόρνερ ο Γκαραμέτσιος έκανε άστοχή έξοδο και ο Ζιάκκας με πλασέ έκανε το 0-1. Το Πέραμα συνέχισε να πιέζει και στο 27΄ πέτυχε και δεύτερο γκολ όταν ο Τσουλιάης έκανε το σουτ ο Γκαραμέτσιος έδιωξε, η μπάλα κατέληξε στον Ζιάκκα που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-2).
Τρία λεπτά αργότερα ο Παπαρούνας πλησίασε στην περιοχή έκανε ένα ψιλοκρεμαστό σουτ με αποτέλεσμα να κάνει το 0-3. Από εκεί και μετά η Αμπελιά έχασε κάποιες ευκαιρίες κυρίως με τον Αλέξη Οικονόμου χωρίς να πετύχει όμως το γκολ.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο.
Όμως το Πέραμα στο 51΄ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ζιάκκα να έχει προβολή στο δοκάρι.
Στο 69΄ ο Λέζος έβγαλε την μπαλιά στον Οικονόμου και εκείνος με πλασέ έκανε το 1-3. Στο 76΄ ο Οικονόμου έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει κι άλλο το σκορ αλλά το σουτ πέρασε μόλις άουτ.
Στο 78΄ η Προοδευτική έκανε πέτυχε και άλλο γκολ όταν ο Μπάφας έκτελεσε κόρνερ ο Παπαρούνας έκανε το πλασέ και είχαμε το 1-4.
Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε στο 84΄ ο Ντίνος με πλασέ μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 1-5.
Διαιτησία: Μάντζιος (Θανασιάς-Πασχάλης).
ΑΜΠΕΛΙΑ: Γκαραμέτσιος, Μουζακίτης Ν., Λέζος, Τσεκούρας, Νάστος, Μπούκας (77΄ Ντάφλος) Σαββίδης, Κωστής (46΄ Τσάλλιος), Μουζακίρτης Σ. (46΄ Κιτσάκης), Παπαζώτος, Οικονόμου
ΠΕΡΑΜΑ: Αυγερινός, Παππάς, Λιάρος, Μπάφας, Τσουλιάης, Ντόβας, Ρεκατσίνας (72΄ Αθανασίου), Ντεμίρης (67΄ Ευαγγελιδης), Ντίνος, Παπαρούνας, Ζιάκκας (62΄ Τσουλιάης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top