ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΤΡΙΤΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ , ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-3

11/16/2014 07:53:00 μ.μ.




ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ  1 -3
 


ΑΡΝΑΙΑ:
Την τρίτη συνεχόμενοι νίκη της πέτυχε η Δόξα Δράμας από την έλευση στην τεχνική ηγεσία του Ανδρέα Πανζιρά, αυτή τη φορά επικρατώντας μέσα στην Αρναία του τοπικού Απόλλωνα με το εμφαντικό 1-3.
Οι Δραμινοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έκανα το 0-2 δίκαια, ενώ αντέδρασαν άμεσα όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 και είχαν ως πολυτιμότερο παίκτη το νεαρό Μουδούρογλου.
Το φιλμ του αγώνα
19’ Καλό σουτ του Κανετίδη από αριστερά λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τον Καραβελίδη παρότι δεν ήταν δυνατό και η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεύτερο δοκάρι.
23’ Φάουλ για τους γηπεδούχους στο κέντρο του γηπέδου και η μπάλα φτάνει μέσα στην περιοχή της Δόξας όπου ο προωθημένος στόπερ Τζιότζιος πιάνει γυριστή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σαχσανίδη και άουτ.
24’ Ο Μπουλγκουρίδης φεύγει στην αντεπίθεση και σουτάρει στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
27’ Ο Κανετίδης εκτελεί φάουλ από το χώρο του κέντρου και δεξιά και βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Ντουτσαρίδη που με γυριστή καταπληκτική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραβελίδη γράφοντας το 0-1.
30’ Ο Κανετίδης από αριστερά και από το ύψος της περιοχής σουτάρει αναγκάζοντας τον Καραβελίδη να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ που πέρασε χωρίς άλλη συνέχεια.
32’ Κεφαλιά του προωθημένου Τσιντογιάννη μπλοκάρει εύκολα ο Σαχσανίδης.
33’ Σέντρα του Αθανασιάδη από δεξιά και Μουδούρογλου από το ύψος του πέναλτι στοπάρει και πιάνει γυριστό που φεύγει λίγο άουτ.
37’ Σουτ του Γεωργίου μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά, αναγκάζει τον Σαχσανίδη να πέσει στην γωνία του και να διώξει σε κόρνερ.
52’ Ο Μουδούρογλου μπαίνει μόνος του από αριστερά και σουτάρει. Η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Τζιότζιου και ο διαιτητής Φωτιάς που είναι κοντά στην φάση δείχνει το σημείο του πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Αρναίας. Εκτελεί ο Στόικος και σουτάροντας ψηλά και δυνατά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καραβελίδη κάνοντας το 0-2 για την Δόξα.
63’ Σουτ του Δ. Μπουλγκουρίδη από δεξιά μέσα από την περιοχή χωρίς τύχη.
73’ Η Αρναία ξαναμπαίνει στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τον Κουκουλέκη να εκτελεί φάουλ από δεξιά και κοντά στην πλάγια γραμμή και βρίσκει στο δεύτερο δοκάρι τον προωθημένο Τζιότζιο που πηδάει πιο ψηλά από τους αμυντικούς της Δόξας κάνει το 1-2.
75’ Ο Μουδούρογλου, κάνει μια καταπληκτική ατομική προσπάθεια και παίρνοντας την μπάλα από δεξιά στο χώρο του κέντρου, φτάνει έξω από την περιοχή του Καραβελίδη, σουτάρει και κάνει το 1-3.
87’ Νέα επέλαση του Μουσδούρογλου από δεξιά, κάνει την σέντρα και ο Κυριακίδης χάνει την προβολή και να πετύχει το 1-4.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Φωτιάς, Δεμερτζής Ν. και Κουπαράνη (Πέλλας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Γ. Τζιφόπουλος): Καραβελίδης, Λεμονής (61’ Γεωργούλας), Μενιγκάλι, Τσιντογιάννης, Τζιότζιος, Δημογκίκας, Μπουλγκουρίδης Δ., Κουκουλέκης, Πιπινίκας, Γεωργίου, Ζαχαράκης (80’ Ντετσλιάνι).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αν. Παντζιαράς): Σαχσανίδης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης (9’ λ.τ. Πετρόπουλος), Χαριτωνίδης, Σιάμπος, Ντουτσαρίδης, Κανετίδης (68’ Παπαβασιλείου), Στόικος, Αθανασιάδης (86’ Τουνγκελίδης), Κυριακίδης, Μουδούρογλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top