ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε. ΕΥΟΣΜΟΥ,ΠΑΟΚ ΚΥΜΙΝΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ- ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ 1-2

11/22/2014 07:43:00 μ.μ.



Μετά από δύο αγώνες χωρίς νίκη, η Αθλητική Ένωση Ευόσμου πήρε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, κερδίζοντας με 1-2 τον ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων.
paok kyminon malgaronΤο συγκρότημα του Ηλία Ζωμένου μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και πολύ γρήγορα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Σταματάκη στο 10ο λεπτό. Σε ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙγενικά χωρίς πολλές φάσεις, ο «Δικέφαλος» απάντησε με το… ίδιο νόμισμα. Ο Πάρης Σαίντ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 1-1 πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Στην επανάληψη όμως και συγκεκριμένα στο 72΄, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες μιας και ο Μόρφης Μουκάτατζης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Ζαφειρόπουλο, για … χέρι. Πριν καλά-καλά συνέλθουν οι γηπεδούχοι από την αποβολή του δεξιού οπισθοφύλακα, οι Ευοσμίτες «χτύπησαν» ξανά.
Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος με εύστοχο πλασέ, έγραψε από κοντά το 2-1 στο 75ο λεπτό, ένα αποτέλεσμα το οποίο ήταν και τελικό.
Πλέον, οι Ευοσμίτες έχοντας πάρει ψυχολογικά τα πάνω τους, περιμένουν στην έδρα τους τις επόμενες αγωνιστικές, τον Μακεδονικό Γέφυρας και τον ΠΑΟ Κουφαλίων. Αυτά τα δύο παιχνίδια αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι καλούνται να δείξουν τι… ψάρια μπορούν να πιάσουν φέτος.
Στον αντίποδα, το κλίμα στα Μάλγαρα δεν είναι και το καλύτερο, αλλά οι διοικούντες του ΠΑΟΚ φαίνεται πως στηρίζουν τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό δίδυμο Μίκρα-Μιχαηλίδη, ελπίζοντας ότι θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΟΚ ΚΥΜΙΝΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ- ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ 1-2 (1-1)
Σκόρερ: Σαίντ 40΄(πεν.)/ Σταματάκης 10΄(πεν.), Παπαδόπουλος 75΄
Διαιτησία: Ζαφειρόπουλος
ΠΑΟΚ (Μίκρας-Μιχαηλίδης): Αθανασίου, Μόρφης, Πίτης, Στεργιανός, Μπεξαβάνης, Μαναβίδης, Αμάραντος, Αθηναγόρας, Αλμπάνης, Σαίντ, Ευθυμιάδης
Aγωνίστηκαν επίσης οι: Λιουλιάς και Μυλώσης
ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ (Ζωμένος): Καραφωτίου, Σαμπιασβίλι, Μπούκας, Καλιπολίτης, Χατζηκυριακίδης, Σταματάκης, Ντόκου Ρενάτο, Καλανίδης, Λάμι, Παπαδόπουλος, Ψωμιάδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τσιαούσης, Νέδος και Χατσικίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top