ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1-1

11/16/2014 09:47:00 μ.μ.



Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το σημερινό ντέρμπι του Ευόσμου, ανάμεσα στην ΑΕΕ και τον Αία, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο. 

Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 20' με τον Γιαννακίδη, με την ΑΕ Ευόσμου να "απαντάει" άμεσα και πέντε λεπτά αργότερα να φέρνει το ματς στα ίσια με σουτ του Καλλιπολίτη μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στην επανάληψη η ΑΕ Ευόσμου κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς και να αντιστρέψει τις ισορροπίες, χωρίς όμως να καταφέρνει να ξαναβρεί… δίχτυα, με το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Λ. Δημητριάδης, Η. Παπαδόπουλος).

ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ: Καραφωτίου, Αρμάντο (80' λ.τρ. Τσιαούσης), Σαπιασβίλι, Καλλιπολίτης, Χατζηκυριακίδης, Σταματάκης, Μπούκας (82' Τζιανής), Καλανίδης, Ντόκου Ρενάτο, Παπαδόπουλος, Ιωάννου (35' λ.τρ. Ψωμιάδης).
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ: Κανίδης, Κυριακού (65' Αναστασιάδης), Κιλιγκαρίδης, Ρίγκος, Πολυκάρποβ, Τσάτσας, Λαφτσίδης, Μιχαηλίδης (46' Ιωαννίδης), Καραμουκίδης, Παπατζίκος, Γιαννακίδης (70' Βαλκάνης). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top