ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΖΑΡΟΣ 0-2 ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΒΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ

11/22/2014 08:59:00 μ.μ.



Ο Ζαρός πήρε την άτυπη ρεβάνς για την ήττα της πρεμιέρας από τον Κόροιβο Παγκρήτια Απολυμαντική και κατάφερε να τον κερδίσει στις Αγίες Παρασκιές με σκορ 0-2. 
Το συγκρότημα του Ανδρέα Σκέντζου ήταν καλύτερο στο ματς και κατάφερε να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο όπου σημειώθηκαν και τα δυο γκολ του αγώνα.
Στο 10′ ο Τοσουνίδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 ενώ στο 25′ ο Κλαπάκης με ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Ζαρός είχε αρκετές χαμένες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με τους Τσουπάκη και Τοσουνίδη ενώ δεν απειλήθηκε καθόλου από τον αντίπαλο του.
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ: Βλαχάβας, Ντούλας (74′ Σημιανάκης), Μαργαριτάκης, Βασιλάκης, Τζανάκης, Αναγνωστάκης, Βρούζος, Παπαδάκης, Γεωργαλής, Τσαλίχης (80′ Στειακάκης), Κάσσης (46′ Ντίβας).
ΖΑΡΟΣ: Ζαχαριουδάκης, Νικολακάκης, Αλπαντάκης (15′ λτρ Δαριβιανάκης), Λουλιάδης, Χαλκιαδάκης, Κουτσάκης Δ. (62′ Πολυμερίδης Χρ.), Τοσουνίδης (85′ Σιδηρόπουλος), Γιαννουλάκης, Τσουπάκης, Κλαπάκης Γ., Φραγκιαδουλάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top