ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΗΤΗΤΗ Η Α.Ε. ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ 0-1 ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ

11/03/2014 12:48:00 μ.μ.




Με «λυτρωτή» τον Παπαδόπουλο στις καθυστερήσεις, η Ένωση Ανθοκήπων Καρατάσου πήρε μια δύσκολη νίκη με 0-1 επί του Αιόλου και παρέμεινε αήττητη στην κορυφή για ακόμα μια αγωνιστική.
Η ομάδα του Δημήτρη Βλασακίδη, η οποία προερχόταν από την εντυπωσιακή «εφτάρα» την περασμένη αγωνιστική επί της Προοδευτικής, δεν κατάφερε να βρει τον… δρόμο με την ίδια ευκολία και αναγκάστηκε να περιμένει μέχρι τις καθυστερήσεις προκειμένου να πάρει το «τρίποντο».
Οι Ενωσίτες με το γκολ του Παπαδόπουλου, φιγουράρουν στην κορυφή του 2ου ομίλου και μοιάζουν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στην Α κατηγορία. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα ωστόσο οι δυνατότητες είναι μεγάλες, με την Ένωση Ανθοκήπων Καρατάσου να έχει την παραγωγικότερη επίθεση του ομίλου με 16 τέρματα.
Πλέον, ο «Καρατάσος» υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την Αθλητική Ένωση Καλλιθέας,σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κομβικό μιας και η ΑΕ Καλλιθέας βρίσκεται στο -1 από την κορυφή.

ΕΑ ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ (Βλασακίδης Δ.): Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος Γ., Σουμπιτίτζε (65΄ Καρακώστας), Παπαδόπουλος Α., Βλασακίδης, Νερατζίδης (58΄Κριτζιώτης), Λίλα, Ιορδανόπουλος, Ρίζος, Τριανταφυλλίδης (82΄ Μιχαλάκης), Παπαδόπουλος Χρ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top