ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ : ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ - ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ ΚΩ 7-1

10/12/2014 09:06:00 μ.μ.




Ο Διαγόρας Βατίου ''γάζωσε'' τον Αντίμαχο, τον οποίο συνέτριψε με το ευρύ 7-1!
Πραγματικό «πολυβόλο» ο Διαγόρας Βατίου συνέτριψε με 7-1 τον Αντίμαχο Κω, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Όταν η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη ισοφαρίστηκε, πάτησε γκάζι και έφτασε σε μία επιβλητική νίκη. Μόλις στο 11ο λεπτό ο Παπουρδάνος «έσπασε» το οφσάιντ και πέτυχε το 1-0 με τον Αντίμαχο να απαντά άμεσα αφού στο 23’ ο Γαβριήλ Συνεσίου ισοφάρισε με πέναλτι με το 1-1, για να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εφιαλτικά για τον Αντίμαχο αφού οι γηπεδούχοι μέσα σε δέκα λεπτά κατάφεραν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 4-1 με τους Παπουρδάνο και Μαυρομούστακο (2) να σκοράρουν ενώ σαν να μην έφτανε αυτό ο Καράλιαμης στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 5-1 στο 62ο λεπτό.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ (Γιάννης Καμπούρης): Αναστασάς, Ντόστι, Μοσχής, Πιτσουρδάκης, Ζερβός, Καψαλάκης, Μικκιού (70' Καραγιάννης), Μαυρομούστακος(56' Ζωάννου Μ. ), Λαζίδης, Παπουρδάνος, Ξύπας(75' Γιαννόπουλος)
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ ΚΩ (Γιώργος Σταμάτης): Μιχαλάκης, Μπίλλης (70' Ανδρογιώργης), Κορκής, Γκουντελίτσας, Καράλιαμης, Φεσσάρας, Ζιώγας, Παπανικολάου, Συνεσίου Γ., Πης, Πέτσας (55' Κατσαρός).
ΠΗΓΗ : http://12sports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top