ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ- ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ 2-0

10/12/2014 09:20:00 μ.μ.




Με τακτική για… όσκαρ και με συγκέντρωση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Φοίνικας Πολίχνης πήρε την δεύτερι σερί νίκη στο πρωτάθλημα, νικώντας με 2-0 τους Ακρίτες Συκεών.
Με δύο γκολ στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Διονύση Χασιώτη πήρε μια σημαντική νίκη στο γειτονικό ντέρμπι με τους Ακρίτες, οι οποίοι δεν ικανοποίησαν με την εμφάνιση τους και υπέπεσαν στην δεύτερη ήττας τους στην Α κατηγορία. Τα γκολ των «ερυθρόλευκων» έβαλαν οι Καμενίδης (16΄) και Αναστασιάδης (42΄).
Πάντως οι άνθρωποι του Φοίνικα έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι με την εμφάνιση της ομάδας τους και όχι άδικα. Η ομάδα της Πολίχνης έδειξε ότι είναι αρκετά καλοδουλεμένη, με το νεανικό σύνολο του Διονύση Χασιώτη να δείχνει ότι είναι ικανό για μεγάλα πράγματα.
Σταθερή άμυνα και μπακ να ανεβαίνουν, «ηρεμία» με Δεδούση στο κέντρο και το τρίδυμο Καμενίδη-Φαρμάκη- Τσιόκα να συνεργάζεται άψογα. Όλα τα λεφτά ήταν χαρακτηριστικάτο γκολ του Σάββα Καμενίδη, ο οποίος σε μια από τις πολλές προσπάθειες που πήρε πάνω του, ο 18χρονος μεσοεπιθετικός έστειλε την μπάλα από πλάγια θέση, με πανέμορφο τρόπο, στην απέναντι γωνία του Κεκέ. Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι για ακόμα μια φορά άρεσαν πολύ οι ακραίοι αμυντικοί Δαμιανίδης και Ατματζίδης, οι οποίοι έκλεισαν όλους τους διαδρόμους στα πλάγια και βγαίναν συνεχώς στη κόντρα.
Στον αντίποδα, οι Ακρίτες πέρα από μερικές προσωπικές ενέργειες που έβγαιναν από τον Γιώργο Παπαδόπουλο, δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα τους γηπεδούχους, οι οποίοι αγωνιζόντουσαν με δέκα παίκτες από τα τέλη του πρώτου μέρους έπειτα από την κόκκινη κάρτα του Φαρμάκη.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ- ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ 2-0
Σκόρερ: Καμενίδης 16΄, Αναστασιάδης 42΄
Αποβλήθηκε ο Φαρμάκης στο 41΄ για τον Φοίνικα
Αποβλήθηκε  ο Μωυσίδης στο 68΄
Διαιτησία: Παλιούρας (Μερκενίδης Α.- Σιανίδης)
ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Παρασκευόπουλος, Δαμιανίδης, Ατματζίδης, Βαλκάνης, Αναστασιάδης, Δεδούσης, Ρόκι, Αβραμίδης, Τσιόκας, Καμενίδης, Φαρμάκης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Χαζησάββας, Σαρηγιαννίδης και Κανίδης
ΑΚΡΙΤΕΣ: Κεκές, Μυλωνάς, Μπουλεογιώργος, Χρυσοχοϊδης, Χριστοδουλίδης, Κριασβίλι, Νικολαϊδης, Χατζηζήσης, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Θ., Γεωργιάδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Φωτόπουλος, Μωυσιάδης και Βασιλειάδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top