ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ 3-1 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ

10/12/2014 06:02:00 μ.μ.



Γι’ αυτό έκανε μεταγραφές. Για να αλλάξει επίπεδο! Με τον «μάγο» Πόι να σκοράρει και να... σερβίρει (x2), ο Άρης νίκησε τον Εθνικό Αγιονερίου, 3-1 και επέστρεψε στις νίκες.

Πόι, Παπαδόπουλος και Προβατίδης ήρθαν για να ανεβάσουν επίπεδο τον Άρη και το ‘δειξαν με το καλημέρα. Γιατί απ’ αυτούς δημιουργήθηκαν οι πρώτες καλές στιγμές στο ματς.
Απ’ τους δύο πρώτους προήλθε το γκολ του Άρη στο 18’, όταν ο Αργεντινός έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Παπαδόπουλο κι αυτός πλάσαρε για το προβάδισμα των γηπεδούχων.
Τα χαμόγελα... πάγωσαν στο «Βικελίδης» όταν στο 26’ ο Εθνικός Αγιονερίου ισοφάρισε και μάλιστα με εξαιρετικό ψαλιδάκι του Μήτσικά. Το 1-1 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, αφού ο Ρένια δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.
Οι κίτρινοι στην επανάληψη πίεσαν πολύ. Έκλεισαν στα καρέ της την ομάδα του Τραϊανόπουλου, όμως δεν έβρισκαν τον τρόπο να... ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα.
Οι δύο προπονητές έκαναν εκατέρωθεν αλλαγές για να πετύχουν τους στόχους τους και τελικά η λύτρωση για τον Άρη ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ξανά με έναν νεοαποκτηθέντα.
Τον Πόι, ο οποίος στο 83’ έσπρωξε εξ’ επαφής την μπάλα στα δίχτυα και χρίστηκε σκόρερ, ενώ στην εκπνοή του ματς μοίρασε νέα ασίστ στον Χιντασέλι ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και έδωσε πιο θριαμβευτικό χαρακτήρα στη δεύτερη νίκη των Θεσσαλονικέων!
Άρης (Δ. Καλαϊτζίδης): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Γκόλιας, Φερνάντες, Λιόλιος, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (79’ Γκίνο), Σταυρόπουλος (64’ Χιντασέλι), Πόι, Ρένια (46’ Καπνίδης)
Εθνικός Αγιονερίου (Β. Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Μπουζούρας (81’ Τσίλης), Ορφανός, Μιλκούδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Μίτσικας (64’ Δημητρακόπουλος), Γκελίνο, Γκέρτσος, Στεφανίδης, Πεχλιβάνης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top