ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΟΥΚΑΚΙ 2-0

10/11/2014 09:39:00 μ.μ.



Οι αλλαγές ανέβασαν την απόδοση του Αθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο και του έδωσαν την εντός έδρας νίκη επί του Κουκακίου με σκορ 2-0.
Οι "λόρδοι" του Βύρωνα που διατήρησαν το απόλυτο των επιτυχιών σε όλα τα επίσημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα αλλά και Κύπελλο και που σύμφωνα με την προσφιλή τους τακτική "καθάρισαν" και αυτό το ματς στο β' ημίχρονο άνοιξαν το σκορ στο 67' με φαλτσαριστό ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Τσίτσα.
Στο 71΄από σέντρα του Κιούτακ το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αθηναϊκού ο Πραμάτιας με σουτ στην κίνηση έγραψε το τελικό 2-0.
Στο 88' ο Καλογιαννίδης των φιλοξενούμενων εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Μέρμηγκα αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ Αθανασόπουλος ο οποίος είπε "όχι" και στο δεύτερο σουτ που επιχείρησε στη συνέχεια της φάσης πάλι ο Καλογιαννίδης.
Εκπληκτικές αποκρούσεις πραγματοποίησαν στο 13' ο Αθανασόπουλος και στο 30' ο Γεροντάκης σε επικίνδυνα σουτ των Κοντάκου και Γώγου.

Στο 27' και στο 33' η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ σε σουτ των Κιούτακ και Σκαρλάτου. Άριστο το διαιτητικό τρίο Λιαμπότης, Μπαϊρακτάρης,Μαχαίρας.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:Αθανασόπουλος, Μαραγκός, Κορδογιάννης(73' λ.τ. Γκουγκουλής), Κίλιας, Μέρμηγκας, Μοροσάνου, Μπουσάϊ, Σκαρλάτος(55' Τσίτσας), Γώγος, Τσατσούλης(42΄Πραμάτιας), Κιούτακ.

ΚΟΥΚΑΚΙ:Γεροντάκης, Παπαδόπουλος, Παπακώστας, Φιλλιόπουλος, Κασιμιώτης, Κοσμάς, Παπαμιχαλόπουλος, Καλούδης(74' Δαμαλίδης), Κοντάκος(43' λ.τ. Θεμελίδης), Καλογιαννίδης, Βελλής(29' Σταμούλης).



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top