ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

Γ Εθνική Κατηγορία/ 1ος Όμιλος : ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ,ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ , ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

10/20/2014 01:08:00 μ.μ.


Γ Εθνική Κατηγορία – 1ος Όμιλος
 
«Τσουνάμι»… ισοπαλιών, έχασε η Δόξα στο Κιλκίς

Νέα γκέλα για τον Άρη. Οι κιτρινόμαυροι,  στραβοπάτησαν, στην  Μηχανιώνα, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλος 0-0 με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.
Πρώτη γκέλα για τον Πανσερραικό. Η σερραϊκή ομάδα, ήρθε ισόπαλη 1-1 στην Αλεξανδρούπολη, με τον τοπικό Εθνικό.
Η Καβάλα στραβοπάτησε στην έδρα της με τον Απόλλωνα Αρναίας, καθώς  ήρθε ισόπαλη 1-1.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Καμπανιακός επικράτησε εύκολα 3-0 του Άρη Ακροποτάμου., ο Εθνικος Αγιονερίου  2-0 της Δόξας Δράμας.
Τέλος, ισόπαλα με σκορ 1-1 έληξαν οι αναμετρήσεις  Καστοριάς – Αναγέννηση  Γιαννιτσών, Ορφέας Ελευθερούπολης- Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Έβρος Σουφλίου- Θύελλα Φιλώτα.


ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  0 – 0
 
Χωρίς εκτός έδρα νίκη οι «κίτρινοι»

Οι «κίτρινοι» παραμένουν χωρίς νίκη μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής
Μετά την ήττα του από τον Καμπανιακό στο «Καυταντζόγλειο» ο Άρης δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο δεύτερο εκτός έδρας ματς του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μένοντας στο 0-0.
Οι παίκτες του Καλαϊτζίδη προσπάθησαν από την αρχή του αγώνα να πάρουν τα ηνία έχοντας την πρώτη τους καλή στιγμή στο 16’ με τον Ατματσίδη να κάνει το διαγώνιο σουτ και τον Ζιάκα να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ. Με τους φιλοξενούμενους να έχουν την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα φάσεις μπροστά από την εστία του Ζιάκα, το ματς έφτασε στο 28’ όπου ο Άρης είχε την δεύτερη καλή στιγμή του με τον Ατματσίδη να πιάνει την κεφαλιά και τον πορτιέρο των γηπεδούχων να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
Στην επανάληψη η εικόνα του ματς δεν άλλαξε πολύ καθώς ο Άρης είχε την υπεροχή και ο… χορός των χαμένων ευκαιριών ξεκίνησε στο 51’ με τον Σταυρόπουλο να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Παπαδόπουλου, ενώ στο 65’ ο Προβατίδης είδε την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε ο αγώνας και στο τελευταίο ημίωρο με τον Άρη να χάνει την μεγαλύτερή του ευκαιρία στο 72’ όταν ο Πόι έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων με δυνατό σουτ. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος καθώς οι γηπεδούχοι στην μοναδική τους ουσιαστικά καλή φάση στο 87’ είδαν τον Παπαϊωάννου να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Τρακαλιάνης, Γκαϊνταζής και  Καμπούρης (Σερρών)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Α. Κομπόλιας), Βόσδου, Γιώγος, Κοτέντσης, Κουρδάκης, Γιαξής, Παπαϊωάννου, Αλεξόπουλος (81′ Χιονίδης), Χαψάς, Πολίτης, Σαμπιασβίλι
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Δ. Καλαϊτζίδης): Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Λιόνης (73′ Καπνίδης), Σουνάς, Προβατίδης, Ρένια (46′ Σταυρόπουλος), Παπαδόπουλος, Πόι, Ατματσίδης.

Ο Γαλανός ανακοίνωσε στον Καλαϊτζίδη την απόλυση του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Άρη. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ο Γιώργος Γαλανός συναντήθηκε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη σε ξενοδοχείο της περιοχής αεροδρομίου, όπου καταλύει η ομάδα και του ανακοίνωσε την απόλυσή του!
Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος έκανε γνωστό στο 57χρονο προπονητή ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας και αποτελεί παρελθόν, υπό το βάρος μιας σειράς γεγονότων και συμπεριφορών, με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα με  ένα επεισόδιο στο οποίο ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής.
Ο Καλαϊτζίδης αφού άκουσε τα λόγια του Γαλανού αποχώρησε από τη συνάντηση, τονίζοντας ότι θέλει προηγουμένως να μιλήσει με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Άρη.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο το βράδυ ο ΑΣ Άρης είχε εκδώσει ανακοίνωση στήριξης στον Καλαϊτζίδη και τυπικά, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα μέλη του (όσα έχουν απομείνει μετά τις παραιτήσεις και πριν από τον διορισμό του νέου 15μελους) θα έχουν λόγο στο θέμα προπονητή.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  1 – 1
 
Έ«Χ»ασε την ευκαιρία

ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: (Σ. Βασίλαρος)
Ένα πολύ καλό παιχνίδι κυρίως από πλευράς Εθνικού παρακολούθησαν περίπου 1500 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους απογοητευμένους για την ισοπαλία αφού έχασαν στο β. μέρος κραυγαλέες ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι και τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων να διαμαρτύρονται για την κακή εικόνα της ομάδας τους στο 2ο μέρος.
Στο 1ο μέρος εκεί που όλα έδειχναν ότι οι 2 ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια χωρίς γκολ ήρθε η φάση του 40΄όπου μετά από σέντρα του Ρούτση η μπάλα βρήκε το κολλημένο χέρι του Τορομανίδη  ο διαιτητής ( Μηλιάδης) έδωσε πέναλτι μετά από υπόδειξη του 1ου βοηθού (Αινάλης) κάτω από της έντονες  διαμαρτηρίες του Εθνικού. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γκόκας κάνοντας το 0-1.
Στο 2ο μέρος ο Εθνικός μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 51΄με κεφαλιά του Καμπίωτη ( μετά από κόρνερ του Φλώρου) ο οποίος πήγε και πανηγύρισε απέναντι στους φιλάθλους των Σερρών!!! Στο 62΄ο Πλιάγκας έπιασε το σουτ αλλά ο Φυσέκης ήταν σε σωστή θέση και μπλόκαρε την μπάλα. Από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε ο μονόλογος των γηπεδούχων και στο τελευταίο 10λεπτο να χάνονται σημαντικές ευκαιρίες. Στο 80΄μετά από λάθος διώξιμο  Παλιούρα έξω από την περιοχή η μπάλα πήγε στον Φλώρο που έκανε το πλασέ στέλνοντας την μπάλα προς την εστία της ομάδας των Σερρών με τον Σιάκα με προβολή να γλυτώνει την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Στο 85΄ο Φλώρος μετά από ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή του Πανσερραϊκού και αντί να κόψει την μπάλα στους αμαρκάριστους Θεοδωράκη και Αγγελακάκη προτίμησε να τελειώσει την φάση μόνος του κάτι που δεν έγινε αφού τον πρόλαβαν οι αμυντικοί. Στο 89΄ήταν η σειρά του Αγγελακάκη να είναι ο μοιραίος αφού απέναντι στον Παλιούρα πλάσαρε άουτ.
Κακή η διαιτησία του  κ. Μηλιάδης και του α΄βοηθού  Αιναλή . καλώς ο β΄ Κουλά Χασάν όλοι από το Σ.Δ.Μακεδονίας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ. Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Μπαρμπαγιάνης, Λειβαδειώτης, Τορομανίδης, Καμπιώτης (57΄Θεοδωράκης), Ελληνίδης, Μαμούτ (46΄Γκαϊτατζής), Φλώρος (89΄Καραπατσιάς), Αγγελακάκης.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ. Παλιούρας, Τριανταφύλλου Κ., Μουτεσίδης, Σιάκας, Βοσκόπουλος, Τριανταφύλου Δ., Περπερίδης (73΄Παπαστεργίου), Τσιμίκας, Γκόγκας (56΄Πλιάγκας), Ρούτσης, Γαϊδαρτζής.


ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 3-0
 
Πιο εύκολα απ’ ότι περίμενε

ΧΑΛΑΣΤΡΑ:
Σε μία εύκολη νίκη, όπως δέιχνει και το τελικό 3-0, έφτασε χθες ο Καμπανιακός απέναντι στον Άρη Ακροποτάμου. Οι «Ερυθρόλςυκοι» άνοιξαν το σκορ στο 40’ με τον Ραγκαβίνα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα των Καβαλιωτώνκαι, ενώ είχε προηγηθεί η χαμένη ευκαιρία με τον Χρήστου στο 25’. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου για την ισοφάριση, όμως, το σουτ του Πτηνόπουλου απέκρουσε ο Κηπουρός. Ο Τρικαλινός, από την πλευρά του, που μπήκε από τα πλάγια μέσα στην περιοχή, κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ακροπόταμου στο 55΄και να «γράψει» το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ραγκαβίνας στο 89΄, όταν και πήρε το ριμπάουντ από την εκτέλεση πέναλτι του Δουρμούση (μετά από ανατροπή του Κουντουρά), το οποίο απέκρουσε προσωρινά ο Κωνσταντάκος.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Τσιμεντερίδης, Ιωαννίδης και Παπαδόπουλος (Κοζάνης).
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Κηπουρός, Παπάζης, τρικαλινός, Δουρμούζης, Ραγκαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός (71’ Αλεξανδρίδης), Αντωνιάδης (40’ λ.τ. Πόπτσης), Χρήστου (76’ Αποστολίδης), Κουντουράς, Προβατίδης.
ΑΡΗΣ ΑΚΡ.: Κωνσταντάκος, Καμπερίδης, Προβατίδης, Σολακίδης (46’ Παπαζούδης), Σερεφίδης, Τσέπα, Πτηνόπουλος, Καραγιαννίδης, Δούμπλατζης (75’ Μονιός), Παπαδόπουλος (75’ Σακκόπουλος), Αποστολίδης.


Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  1 -1
 
Έμεινε στα αποδυτήρια στην επανάληψη

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: (Δ. Δέλλιος)
Χωρίς νίκη έμειναν για μια ακόμη αγωνιστική οι ¨γουναράδες, αλλά και η Αβαγέννηση Γιαννιτσών, καθώς στο μεταξύ τους παιχνίδι το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο με σκορ 1-1. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, ενώ στην επανάληψη ήταν απογοητευτικοί, έδωσαν την πρωτοβουλία στους φιλοξενούμενους, που όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά έχασαν και δύο κλασικές ευκαιρίες για πάρουν το «τρίποντο». Το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο, αν και οι Γιαννιτσιώτες τα έχουν με την αστοχία τους.
Το φιλμ του αγώνα
32’ Εκτέλεση κόρνερ από τον Σαπανίδη, κεφαλιά από τον Κεφάλα και το 1-0.
47’ Μπάσιμο από τον Κάλτσιο, πάσα στον Μπάρμπα με πλασέ κάνει το 1-1.
77’ Ασίστ από τον Καρακάσογλου, μόνος ο Μωϋσιάδης πλασάρει άουτ.
79’ Ωραίο σουτ από τον Μωϋσιάδη αποκρούει σωτήρια ο Κοκκινίδης.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Μελιτζανίδης, Γιάντσης και Παπαδάκης (Ημαθίας).
Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Π. Δημητρίου): Κοκκινίδης, Χριστοφορίδης (71’ Μπορόζης), Σπανός, Φράγκος, Αθανασιάδης, Κεφάλας, Καραθάνας (57’ Γιαννουλίδης), Καλαϊτζίδης, Σαββαΐδης, Σαπανίδης, Γεωργιάδης (70’ Τσαμασλίδης).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Β. Ασλανίδης): Τεντώνης, Σάρρος, Λυσίτσας, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Αγτζίδης, Κάλτσιος, Μπαμπαλής (53’ Καρακάσογλου), Καραδήμος (72’ Μωϋσιάδης), Μπάρμπας, Κιορτζής (81’ Καπουσούυζης).

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ  1 – 1
 
«Σεμινάριο» χαμένων ευκαιριών

ΚΑΒΑΛΑ:
Τι κι αν ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Τι κι αν δημιούργησε σωρεία ευκαιριών. Αυτά δεν ήταν αρκετά για να του δώσουν και το τρίποντο, με τον ΑΟΚ να «πετά» δύο πολύτιμους βαθμούς, μένοντας στο 1-1 με τον Απόλλωνα Αρναίας στο «Ανθή Καραγιάννη» για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ” Εθνικής.
Οι παίκτες του Γιάννη Ισπυρλίδη έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, ενώ φωνάζουν δικαιολογημένα για μια φάση στο 15ο λεπτό, όταν ο τερματοφύλακας Καραβελίδης ανέτρεψε τον Χ. Παππά κι ενώ εκείνος ήταν σε προφανή θέση για γκολ, χωρίς να του δείξει ο διαιτητής Σιδηρόπουλος την κόκκινη κάρτα.
Η ομάδα της Αρναίας με τον Γ. Τζιφόπουλο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της είχε προειδοποιήσει μια φορά με τον σκόρερ Πιπινίκα στο πρώτο μέρος κι αφού το 0-0 έμεινε στα πρώτα 45 λεπτά, στο 50′ πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον επιθετικό της να ελέγχεται, καθώς υπάρχουν υπόνοιες για οφσάιντ.
Από κει και πέρα, στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια ομάδα, με τον ΑΟΚ να παραδίδει σεμινάριο χαμένων ευκαιριών, πριν λύσει εν μέρει τον γόρδιο δεσμό ο Ζουνίνιο στο 80′ με κοντινό πλασέ.

Το φιλμ της αναμέτρησης

Στο 15΄ κάθετη Παρμαξίδη σε Παππά, αυτός ανατρέπεται από τον Καραβελίδη έξω από την περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων γλιτώνει με κίτρινη, παρόλο που ο επιθετικός του ΑΟΚ ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
Στο 35΄ διπλή χαμένη ευκαιρία με τον Γκαρακλίδη να πιάνει την κεφαλιά, τον Καραβελίδη να αποκρούει, γύρισμα του Παρμαξίδη στη μικρή περιοχή, ο Γκαρακλίδης αιφνιδιάζεται και δεν σκοράρει.
Στο 41΄ πάσα του Ζουνίνιο, ο Διαμαντίδης θα σουτάρει, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 49΄ κεφαλιά του Πόποβιτς, μπλοκάρει ο Καραβελίδης.
Στο 50΄ ο Πιπινίκας από ελεγχόμενη θέση οφσάϊντ με πλασέ το 0-1.
Στο 59΄ ατομική προσπάθεια και σέντρα του Παππά, δεν τα καταφέρνει από κοντά ο Γαβριηλίδης.
Στο 62΄ κεφαλιά του Μπρατσιάνι, άουτ.
Στο 72΄ σέντρα Μπρατσιάνι, καρφωτή κεφαλιά του Σέρβου φορ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 80′ σέντρα του Παππά, ο Ζουνίνιο με κεφαλιά ψαράκι βρίσκει για δεύτερο σερί ματς δίχτυα (1-1).
Στο 90+2΄ Βιτλής και Κανούλας στο ύψος του πέναλτι πηγαίνουν ταυτόχρονα πάνω στην μπάλα, αλλά αντί να σουτάρει ένας από τους δύο, συγκρούονται και χάνεται μοναδική ευκαιρία.
Διαιτητής: Κ. Σιδηρόπουλος. Βοηθοί: Χρ. Δεμερτζής, Γ. Κεσίσογλου (ΕΠΣ Πέλλας).
ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ (Γ. Ισπυρλίδης): Φιρινίδης, Κοσμίδης, Μπαντάνης, Γκαρακλίδης, Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παππάς, Παρμαξίδης (56’ Μπρατσιάνη, 91’ Βιτλής), Διαμαντίδης, Ζουνίνιο, Πόποβιτς (73΄Κανούλας).
ΑΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Γ. Τζιφόπουλος): Καραβελίδης, Λεμονής, Μενιγκάλι, Σαλέπης, Μπιμπισίδης, Τσιντογιάννης, Δ. Μπουλκουρίδης, Κουκουλέκης, Γ. Μπουλκουρίδης (71’ Γεωργίου), Πιπινίκας, Δημογκίκας (89’ Ταουσιάνης).


ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ  1 – 1
 
Δίκαιη μοιρασιά στο 2ο Καβαλιώτικο ντέρμπι

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: (Ντίνα Τσολακίδου)
Απόλυτα δίκαιο κρίνεται το τελικό 1-1 μεταξύ του Ορφέα και του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στο γειτονικό ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής, που έγινε χθες στην Ελευθερούπολη.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Ορφέα, βοηθούμενος και από τον αέρα, να απειλεί την εστία του Σουμουλίδη μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Τσίτση. Το ματς για περίπου ένα τέταρτο δεν είχε να προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις, όμως από το 32΄ ως το 45΄ οι γηπεδούχοι είχαν δύο πολύ καλές στιγμές, ενώ έφτασαν και στο γκολ.
Ο Νίκος Καρμαπιμπέρης έριξε όλα τα επιθετικά ατού του στο γήπεδο μέχρι τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ανέβασε απόδοση ο Βλάχος, την ώρα που η ομάδα της Ελευθερούπολης οπισθοχώρησε, για να κρατήσει το προβάδισμα, παρά τις αντίθετες εντολές του Μαγκαφίνη και το γήπεδο έγειρε προς την άλλη πλευρά. Το ματς πήρε άγρια ομορφιά για να φτάσουμε στο 87΄, όταν ο Μαρκόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 1-1, με τον Ορφέα, ωστόσο, να χάνει μοναδική ευκαιρία στις καθυστερήσεις να πάρει το τρίποντο.
Δυστυχώς, η ένταση του ματς έφερε και διαπληκτισμούς παραγόντων μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποίες έληξαν με την παρέμβαση της Αστυνομίας και των ανδρών των ΜΑΤ και ευτυχώς δεν επεκτάθηκαν στην κερκίδα, όπου βρίσκονταν συνολικά περίπου 500 φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 1΄ σύγχυση στην περιοχή του Βυζαντίου, ο Τσίτσης με σουτ στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 6΄ μακρινό σουτ του Καρλόπουλου, μπλόκαρε ο Γεωργούσης.
Στο 32΄ διαγώνιο σουτ του Κερμενίδη, ο Ελευθεριάδης σωτήρια επεμβαίνει με κεφαλιά-ψαράκι!
Στο 35’ φάουλ του Χιονίδη, η μπάλα περνάει απ’ όλους και καταλήγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σουμουλίδη.
Στο 36΄ σέντρα του Τσίτση από δεξιά, στο χέρι του Τριανταφυλλίδη και πέναλτι. Στην εκτέλεση ο αμυντικός μέσος του Ορφέα και 1-0.
Στο 45΄ άτσαλο μαρκάρισμα του Σπυρίδη, που είχε ήδη μία κίτρινη στον Τσίτση, με τον διαιτητή Κουκουλά να του κάνει μόνο παρατηρήσεις και τον πάγκο του Ορφέα να διαμαρτύρεται έντονα.
Στο 45+1΄ έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για υπόδειξη οφσάιντ στον Καρλόπουλο, που έβγαινε τετ α τετ με τον Γεωργούση.
Στο 57΄ σουτ του Καρλόπουλου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Γεωργούσης.
Στο 69΄ σέντρα του Ταχματζίδη από αριστερά, γυριστή κεφαλιά πάσα του Μουρατίδη, ολομόναχος ο Μαρκόπουλος σουτάρει άουτ.
Στο 87΄ φάουλ του Βλάχου, ο Μαρκόπουλος κερδίζει την άμυνα του Ορφέα στον αέρα και γράφει το 1-1.
Στο 90+3΄ σουτ του καρλόπουλου μπλόκαρε ο Γεωργούσης.
Στο 90+6΄ σέντρα του Κερμενίδη, σε πρώτο χρόνο ο Αθανασόπουλος και σε δεύτερο ο Τζορμπατζής δεν μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτητής: Π. Κουκουλάς. Βοηθοί: Στ. Μιχαηλίδης, Ι. Λιάρης (ΕΠΣ Μακεδονίας).
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Γεωργούσης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης, Βραμέντζαλης, Αϊβάζης, Τσίτσης (79’ Τζορμπατζής), Χιονίδης (90+1΄ Οτέμπερης), Χριστοδουλίδης, Αθανασόπουλος, Κερμενίδης, Τορεζάνι (87΄ Ντόμι).
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Ν. Καραμπιμπέρης): Σουμουλίδης, Γεωργαντέλης, Τριανταφυλλίδης (46’ Κουμπρόγλου), Ελευθεριάδης, Παυλίδης, Κεφαλάς, Βλάχος, Σπυρίδης (61’ Μουρατίδης), Μαρκόπουλος, Τσίλογλου (46’ Ταχματζίδης), Καρλόπουλος.


ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ  1 – 1
 
Παράπονα και δύο από τον Παρχαρίδη

ΣΟΥΦΛΙ: (Ν. Γκούντλης)
Η αποτελεσματικότητα του Έβρου Σουφλίου εκτός έδρας δεν συνάδει με τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας καθώς μετά τα Γιαννιτσά και η Θύελλα Φιλώτα απέσπασε ισοπαλία 1-1. Πάντων και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα από την διαιτησία, ενώ δεν έλειψαν και οι έντονες διαμαρτυρίες από τους 1.500 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο «Δημήτρης Μπακιρτζής».
Το φιλμ του αγώνα
40’ Μπάσιμο του Δραγανίδη, φαίνεται ότι ανατρέπεται από τον Κοντογουλίδη, δίνει πέναλτι ο διαιτητής που αμφισβητείται έντονα από του Φλωρινιώτες, το εκτελεί ο Κέρι και κάνει το 1-0.
42’ Σέντρα από τον Αντωνιάδη, κεφαλιά του Ερκάν, αποκρούει σωτήρια ο Κοντογουλίδης.
51’ Εκτέλεση φάουλ από το Θεοδουλίδη, απόκρουση από τον Βογιατζή, ημπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Σιμηχανίδης με κεφαλιά κάνει το 1-1.
85’ Πάσα από τον Εμρέ, γυριστό σουτ από τον Λίτσιο, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και απομακρύνεται.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Παρχαρίδης, Ζήρδας (Δράμας) και Κρυωνάς (Σερρών).
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Αραμπατζής): Βογιατζής, Αντωνιάδης, Ραφαήλ (21’ λ.τ. Μπάμνιος), Λίτσιος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Γωνιάδης (57΄Εμρέ), Μάλκα (75’ Τοπούζης), Ερκάν, Κέρι, Κουρέλας.
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Κοντογουλίδης Αν., Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, Σιμηχανίδης, Σιδηρόπουλος Δ. (62’ Σιδηρόπουλος Π.), Μισαηλίδης, Θεοδουλίδης (75’ Κοντογουίδης Δ.), Πασχαλίδης (50΄Μαρκόπουλος), Χαϊτίδης, Ζηνόβιος, Κόλα.



Τα αποτελέσματα
4η Αγωνιστική

Ηρακλής Αμπελοκήπων     -           Άρης Θεσσαλονίκης            0-0
Εθνικός Ν. Αγιονερίου        -           Δόξα Δράμας                        2-0
Καμπανιακός            -           Άρης Ακροπόταμου                         3-0
Α.Γ.Σ. Καστοριά        -           Αναγέννηση Γιαν.                           1-1
Ορφέας Ελευθερ.     -           Βυζάντιο Κοκκιν.                             1-1
Α.Ο. Καβάλα  -           Απόλλων Αρναίας                                        1-1
Εθνικός Αλεξαν.       -           Πανσερραϊκός                                  1-1
Έβρος Σουφλίου      -           Θύελλα Φιλώτα                                 1-1

Η Βαθμολογία

                      ΤΕΡΜ.   Β.
1. Πανσερραϊκός                           9-2      10
2. Α.Ο. Καβάλα                              6-1      8
3. Έβρος Σουφλίου                         5-1      8
4. Βυζάντιο Κοκκιν.                      5-2      8
5. Καμπανιακός                              7-3      7
6. Ορφέας Ελευθερ.                       5-3      7
7. Άρης Θεσσαλονίκης                    6-5      7
8. Εθνικός Αλεξαν.                          6-2      6
9. Εθνικός Ν. Αγιονερίου               3-3      5
10. Θύελλα Φιλώτα                          3-5      4
11. Ηρακλής Αμπελοκήπων           1-2      3
12. Δόξα Δράμας                              3-7      3
13. Άρης Ακροπόταμου                 3-10    3
14. Α.Γ.Σ. Καστοριά                        2-7      2
15. Αναγέννηση Γιαν.                     1-7      2
16. Απόλλων Αρναίας                     2-7      1

Η Επόμενη Αγωνιστική (02.11.14 – 3 μ.μ.)

Άρης Θεσσαλονίκης            -           Δόξα Δράμας                       
Άρης Ακροπόταμου -           Ηρακλής Αμπελοκήπων                
Αναγέννηση Γιαν.     -           Εθνικός Ν. Αγιονερίου                   
Βυζάντιο Κοκκιν.      -           Καμπανιακός                       
Απόλλων Αρναίας    -           Α.Γ.Σ. Καστοριά                   
Πανσερραϊκός           -           Ορφέας Ελευθερ.                
Θύελλα Φιλώτα         -           Α.Ο. Καβάλα             
Εθνικός Αλεξαν.       -           Έβρος Σουφλίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top