ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΒΥΖΑΝΤΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ 1-1 ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

10/19/2014 11:16:00 μ.μ.



Πολύ καλή εμφάνιση αλλά αναποτελεσματική έκανε ο Βύζας παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στον πολύ-καλά-στημένο-στο-γήπεδο Αστέρα Μαγούλας.

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ότι δέχεσαι γκολ όταν χάνεις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται ίσχυσε για τον Βύζαντα Μεγάρων ο οποίος αν και προηγήθηκε στο 22ο λεπτό με τον Στρατάκη δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 84’ μην έχοντας περιθώριο χρόνου να αντιδράσει.
Το ματς χαρακτηρίζεται στα πρώτα 70 λεπτά από την υπεροχή του Βύζαντα ο οποίος όμως έχανε τις ευκαιρίες τη μια μετά την άλλη αλλά γκολ δεν έβαζε κι έτσι το ρευστό 1-0 παρέμενε.
Από το 70 και μετά ο προπονητής του Αστέρα έβγαλε την ομάδα του μπροστά με αιχμή του δόρατος τον σέντερ μπακ Τσούπρο ο οποίος έκανε δύο ευκαιρίες από τις οποίες μετέτρεψε τη μια σε γκολ.
Το γκολ του Αστέρα προήλθε από στημένη φάση, φάουλ 10 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή και με σύμμαχο τον ισχυρό άνεμο που έπνεε προς τα καρέ του Βύζαντα, έστειλε τη μπάλα στη γωνία ευθύνης του Διαμάντη ο οποίος όμως δεν την συγκράτησε και γράφτηκε το 1-1.
Το γκολ του Βύζαντα έβαλε με κεφαλιά ο Στρατάκης στο 22’, μετά από κόρνερ του Σιδέρη.
Βύζας Μεγάρων (προπονητής Κυριάκος Μίχας): Διαμάντης, Χουστουλάκης, Δημακάκος, Διαμαντόπουλος, Στρατάκης, Αλεβίζος, Μιχαλόπουλος, Σιδέρης, Παπαδόπουλος (76’ Κολιόπουλος), Σελμανάι, Βλάχος
Αστέρας Μαγούλας (προπονητής Άλκης Ελευθεριάδης): Βασιλειάδης, Καρίκι, Τσαγκάρης, Βασιλείου, Τσούπρος, Στύλα (80’ Δημόπουλος), Μπέχλης (68’ Μανωλιάς), Τσατίδης (64’ Παπακωνσταντίνου), Ανρδιανόπουλος, Χαντής, Επιτροπάκης

Πηγή: megara.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top