ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΤΟ 1-1 ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΣΤΑΝΑ , ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ

10/20/2014 02:05:00 μ.μ.



Μετά το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής, ο ΠΟ Ξηροκρήνης έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλωνα Καστανά, έχοντας όμως αρκετά παράπονα από την διαιτησία του Σμουκλή.
Χαρακτηριστικά, ο προπονητής του ΠΟΞ, Σάββας Σερτσόγλου όντας σε… αναμμένα κάρβουνα μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καστανά και συγκεκριμένα με την διαιτησία του αγώνα, είπε στο Epsm24:
«Σχετικά με τον χθεσινό αγώνα έχω να δηλώσω την έντονη αντίδραση και παράπονα μου καθώς και όλης της οικογένειας του ΠΟΞ, απέναντι στο πρόσωπο του «άρχοντα» της αναμέτρησης (και φιλικό πρόσωπο του προπονητή της αντίπαλης ομάδας). Αρχικά στο πρώτο ημίχρονο άφησε ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι από τους παίκτες του Καστανά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Ηλιάδη στο οποίο δεν καταλόγισε ούτε φάουλ, ενώ στην ανάπαυλα μου ζήτησε συγνώμη για τις εν λόγο φάσεις και αποφάσεις του…. » είπε αρχικά ενώ συνέχισε λέγοντας τα εξής: 

«Παρόλο αυτά όμως στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε τα προκλητικά σφυρίγματα υπέρ της αντιπάλου ομάδας με σκοπό να την «ανεβάσει» και να τις δώσει ευκαιρίες για την επίτευξη κάποιου γκολ, όπως και έγινε προς το τέλος του αγώνα με ένα ακόμα φάουλ εφεύρεση (ούτε ο ίδιος παίκτης του Καστανά δεν το ζήτησε). Και χωρίς να φτάνουν όλα αυτά στις καθυστερήσεις του αγώνα, έδωσε το οριστικό ρεσιτάλ καθώς δεν καταλόγισε ορισμό του πέναλτι υπέρ της ομάδας μας σε μία αντεπίθεση και ενώ ο Δημητριάδης μπήκε μέσα στην περιοχή και έβγαινε μόνος με τον τερματοφύλακα.Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί έχουμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και τέτοιοι διαιτητές τους απομακρύνουν από τον αθλητισμό. Ποτέ δεν ζητήσαμε την εύνοια της διαιτησίας, παρά μόνο την όσο το δυνατόν 50-50 αντιμετώπισή της.
Όπως φαίνεται κάποιοι φοβούνται που ο ΠΟΞ πάει να γίνει πάλι δυνατός και προσπαθούν με τον τρόπο τους να μας απογοητεύσουν.»
Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, η ομάδα της Ξηροκρήνης άνοιξε το σκορ με «βολίδα» του Ριζόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 35ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να απαντάνε στο 80΄ με γκολ του Χατζηκυριακού, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top