ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕ ΣΤΟ 401 ΓΣΝΑ (ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

9/15/2014 12:03:00 μ.μ.




Το μεταγωγικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας παρέλαβε τον άτυχο φίλο του Εθνικού από το Ηράκλειο για να τον μεταφέρει στο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα.

Αεροδιακομιδή βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη για τον άτυχο φίλαθλο του Εθνικού, καθώς μεταγωγικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας τον παρέλαβε από το Ηράκλειο για να τον μεταφέρει στο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα.
Εκεί θα υποβληθεί σε εμβολή του αγγείου που αιμορράγησε, επέμβαση που πραγματοποιείται μόνο σε νοσοκομείο της Αθήνας. Οι πληροφορίες λένε ότι παρουσία ιατροδικαστή θα υποβληθεί αυτή την ώρα στο Βενιζέλειο σε νέα αξονική τομογραφία αναζητώντας τα αίτια της κατάρρευσης του χθες στο γήπεδο του Ηροδότου, να διαπιστωθεί δηλαδή αν φέρει κάταγμα στο κεφάλι και αν η ρήξη του ανευρύσματος προκλήθηκε από χτύπημα ή από την ένταση της στιγμής.
Πηγή: grandsport


Παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού Κώστας Κατσούλης, συνεχίζοντας να δίνει μάχη για τη ζωή του…

Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη και είναι θέμα ωρών η μεταφορά του σε νοσοκομείο των Αθηνών με τις συνεννοήσεις να κορυφώνονται αυτή την ώρα προκειμένου αεροπλάνο του ΕΚΑΒ να τον παραλάβει μέσα στις επόμενες ώρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε επέμβαση εμβολής του αγγείου που αιμορράγησε, επέμβαση που πραγματοποιείται μόνο σε νοσοκομείο της Αθήνας και για αυτό καθόλη την διάρκεια της νύχτας υπήρξε πυρετός επαφών με το υπουργείο υγείας να παρακολουθεί στενά και να συντονίζει την άμεση μεταφορά του.
Πηγή: grandsport


ε νέα μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο Κωνσταντίνος Κατσούλης ο οποίος νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο «Βενιζέλειο Νοσοκομείο»

Ο 46χρονος οπαδός, που έχει υποστεί βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος, επρόκειτο να μεταφερθεί σήμερα σε νοσοκομείο της Αθήνας, ωστόσο, ο διευθυντής της εντατικής μονάδας του «Βενιζελείου», Ανέστης Κιούρπαληςδιευκρίνισε στον Sentra 103,3 πως θα γίνει νέα εξέταση για να διαπιστωθεί με ακρίβεια από τι προήλθε το ανεύρυσμα και πως μπορεί να «καταπολεμηθεί»
Πηγή: sentragoal
Ένταση ανάμεσα σε συγγενείς και οπαδούς
Άναψαν εκ νέου τα αίματα ευτυχώς στιγμιαία ανάμεσα σε Εθνικό και Ηρόδοτο , αυτή την φορά στην είσοδο του Βενιζέλειου νοσοκομείου και μια ανάσα από την μονάδα εντατικής θεραπείας όπου νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση ο 46χρονος φίλαθλος.
Συγγενείς του 46χρονου και φίλαθλοι του Εθνικού που βρίσκονται στο πλευρό του, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, διαπληκτίστηκαν με οπαδούς του Ηροδότου που επίσης βρίσκονταν στο χώρο του νοσοκομείου με αποτέλεσμα να υπάρξουν στιγμές έντασης.
Ευτυχώς οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να δράσουν άμεσα κι έτσι το παραλίγο νέο θερμό επεισόδιο έληξε χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.
Πηγή: neakriti.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top