ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ : ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ

9/21/2014 01:21:00 π.μ.




Οι γηπεδούχοι επικράτησαν σχετικά εύκολα σήμερα στα δύο ματς της πρεμιέρας της Α’ τοπικής της Μεσσηνίας.
Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός Καλαμάτας κατάβαλε με 2-0  τον Ακρίτα Κορώνης στο γήπεδο του ΚΤΕΛ και στο Ασπρόχωμα, η τοπική ομάδα νίκησε σε 3-1 τον ΑΟ Διαβολιτσίου.
Αναλυτικά :

Το Ασπρόχωμα 3-1 τον Α.Ο. Διαβολιτσίου
Ούτε ο περσινός πρόεδρος του ΑΟ Ασπρόχωμα Γιάννης Ηλιόπουλος δεν πίστευε πριν τον Σαββατιάτικο αγώνα, ότι η ομάδα του με τόσες απουσίες και τον ανέτοιμο Φίλιο να μπαίνει αλλαγή στο 60ο λεπτό, θα κέρδιζε τόσο εύκολα τον ΑΟ Διαβολιτσίου και με το ευρύ σκορ 3-1!
Ο φιλοξενούμενοι του Σωτήρη Δημάκη, πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση, καθώς αιφνιδιάστηκαν απο τους γηπεδούχους, οι οποίοι πριν συμπληρωθεί το α΄ημίωρο είχαν προηγηθεί στο σκορ με 2-0.
Όσον αφορά το χορό των τερμάτων στο 13ο λεπτό ο 15χρονος και πολλά υποσχόμενος Γυφτέας (σ.σ. ο νυν πρόεδρος του ΑΟ Ασπρόχωμα Δημήτρης Ηλιόπουλος έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι απο την Θησέα Καλαμάτας) το 1-0, στο 19ο ο δαιμόνιος Ξυδιάς πέτυχε το 2-0, στο 69ο λεπτόο Φίλιος με φοβερό γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 και οι "νερατζούρι του ΑΟΔ μείωσαν στην εκπνοή του αγώνα σε 3-1 με τον Βουρνά μετά απο σέντρα ακριβείας του Θόδωρου Δασκαλάκη.
Επίσης στο 12΄ σε απευθείας κτύπημα φάουλ του Λόλεκ Σταματόπουλου, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστία του Μερκούρη.
Οι του ΑΟ Διαβοιλιτσίου έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα να μπουν στο παιχνίδι, όταν στο 44ο λεπτό του α΄ημιχρόνου σε ωραία κεφαλιά του Παπαδόγιαννη μέσα στη περιοχή του Ζησιμάτου η μπάλα έφυγε σύριζα αουτ.
Εύκολο έργο είχε ο έμπειρος ρέφερι Σταύρος Λάμιας με τους συνεργάτες του Μπασιλάρη και Ταβουλαρέα, ενώ οι γηπεδούχοι ζήτησαν ένα πέναλτι στο 47ο λεπτό σε ανατροπή του Ξυδιά, ο άρχοντας του αγώνα βρικόταν κοντά στη φάση και έδειξε να συνεχισεί το παιχνίδι
A.O. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ (Πέτρος Χιώτης): Ζησιμάτος (46΄λ.τ. Καντερές), Ζαφειρόπουλος, Βεργετόπουλος, Χ. Παπαγεωργίου, Σταματόπουλος, Τσίρμπας, Γυφτέας (60΄Φίλιος) Γκάλα, Ξυδιάς και Πετσόπουλος (75' Ορφανός)
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Σωτήρης Δημάκης): Μερκούρης, Θ. Δημητρίου, Π. Δημητρίου, Σκαρπαλέζος, Καπόγλης, Βεργόπουλος, Κωστόπουλος (46΄Ράτσεφ), Θ. Δασκαλάκης, θεοδωρόπουλος, Παπαδόγιαννης (46' Βουρνάς) και Χελάς.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 2-0


Ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, λύγισε το απόγευμα του Σαββάτου την αντίσταση του Ακρίτας Κορώνης στο τελευταίο 15λεπτο, όπου επικράτησε στο "Λουκαρέας" με 2-0 και μπήκε με το δεξί... στο νέο πρωτάθλημα της  Α΄Μεσσηνίας. 
Απο κει και πέρα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του sportstonoto.gr ο ο έμπειρος ρέφερι Ηλίας Νικολόπουλος και οι βοηθοί του Η. Τσουλάκος και Κ. Αντωνόπουλος θα κληθούν απο το πρόεδρο της  Πειθαρχικής Επιτροπής Γρηγόρη Μποντοζάκη να καταθέσουν συμπληρωματική έκθεση, καθώς υπήρξαν κάποιες ασάφειες στην συμπλήρωση του Φύλλου Αγώνος χωρίς όμως να το αντιληφθούν και οι δυο αρχηγοί, καθώς αναγράφηκε παίκτης με το Νο 12ως αλλαγή, ο οποίος φορούσε το Νο 10 και αγωνίσθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα. 
Μετά την συμπηρωματική έκθεση που θα καταθέσει ο κ. Νικολόπουλος θα αποφασίσει ο κ. Μποντοζάκης εαν παραπέμψει το διαιτητικό τρίο, στην τριμελή Πειθαρχική Επιτροπή (σ.σ. αποτελούν οι Χρήστος Κότσαρης, Παναγιώτης Μανωλόπουλος με πρόεδρο τον αντιπρόεδρο της  Ένωσης Λεωνίδα Οικονομίδη).
ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ
Όπως προαναφέραμε, ο αγώνας στο δημοτικό γήπεδο του ΚΤΕΛ, κρίθηκε στην εκπονοή του αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 77ο λεπτό ο Τζίφας για τους κόκκινους πέτυχε το 1-0 και στο 90+ ο Αλεξανδρόπουλος το 2-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μάρης, Μαρούδας, Παπαλέξης, Αργάνης, Μπάλας, Πολυμενέας, Αλεξανδρόπουλος,Φιλάι (66ο Θεοδωρόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Αριτζής (80΄Κατσαρός) Τζίφας και Παπαδέας.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Καπινάρης, Μπόγιο, Χοτζόλι, Κουτσολίας, Ι. Τομαροπανάγος, Α΄Καπινιάρης (77΄ Τομαροπανάγος), Χ. Καπινιάρης, Φλέσσας, Μουτζούρης, Μπλάνας, Τσάνι, και Βασιλόπουλος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top