ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟ - ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΚΑΒ

9/15/2014 05:32:00 μ.μ.
Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγελλέας στους οπαδούς που θεωρούνται υπεύθυνοι για τον τραυματισμό του 46χρονου - Αναζητούν τον τέταρτο

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναουτουργία σε αθλητική εγκατάσταση διώκονται οι τρεις συλληφθέντες οπαδοί του Ηροδότου για τα επεισόδια, την Κυριακή, στον αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός. Την ποινική δίωξη των τριών ηλικίας 22, 27 και 24 ετών, άσκησε πριν λίγο ο Εισαγγελέας Ηρακλείου καθιστώντας τους υπεύθυνους για τον τραυματισμό του 46χρονου.
Στον 24χρονο ασκήθηκε επίσης και δίωξη για παράνομη οπλοφορία καθώς στην κατοχή του βρέθηκε με σιδηρογροθιά. Οι τρεις κρατούνται και θα απολογηθούν στις 11.30, την ερχόμενη Τετάρτη, στην ανακρίτρια.
Τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου ανέβηκαν το μεσημέρι και μετέβησαν στο γραφείο του Εισαγγελέα οι τρεις νέοι άνδρες που συνελήφθησαν για τα επεισόδια, την Κυριακή, στον αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός που είχε ως αποτέλεσμα το βαρύ τραυματισμό του 46χρονου που σήμερα μεταφέρθηκε στο «401″ στρατιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα.
Την ίδια ώρα η αστυνομία αναζητά ένα ακόμη άτομο, 32 ετών που φέρεται να χτύπησε μαζί με τον 24χρονο, τον 46χρονο άνδρα.
Πηγή: grandsport.gr
Άμεση απάντηση από το συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ στους ισχυρισμούς του Εθνικού περί καθυστέρησης του ασθενόφορου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Κατόπιν δημοσιεύματος σχετικά με το περιστατικό του βαρύτατου τραυματισμού 46χρονου φιλάθλου στο Δημοτικό Στάδιο «Ηρόδοτος» στην Νέα Αλικαρνασσό της Κρήτης, και των αναφορών του Προέδρου του Εθνικού περί 30λεπτης καθυστέρησης άφιξης του ασθενοφόρου του Ε.Κ.Α.Β., θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
Στις 14 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 16:48 το συντονιστικό κέντρο του Ε.Κ.Α.Β. έλαβε κλήση από το Δημοτικό Στάδιο «Ηρόδοτος» στην Νέα Αλικαρνασσό σχετικά με περιστατικό τραυματισμού 46χρόνου άντρα και αφού διαβίβασε το σήμα στο πιο κοντινό άμεσα διαθέσιμο ασθενοφόρο, αυτό αφίχθη στο γήπεδο στις 16:52. Παράλληλα και λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού δόθηκε εντολή (από το συντονιστικό κέντρο του Ε.Κ.Α.Β.) να μεταβεί στο σημείο και μικρό Όχημα Ταχείας Πρόσβασης με Γιατρό, το οποίο και αφίχθη στο γήπεδο στις 16:54. Στη συνέχεια, και ώρα 17:01 το ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. με τον τραυματία και με τη συνοδεία του Γιατρού, αναχώρησε από το γήπεδο «Ηρόδοτος» με προορισμό το Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Βάσει των παραπάνω και στηριζόμενοι στα επίσημα αρχεία καταγραφής του περιστατικού, ο πραγματικός χρόνος ανταπόκρισης του ασθενοφόρου ήταν μόλις 4 λεπτά (και όχι 30 λεπτά όπως ειπώθηκε), πράγμα που καθιστά προφανές πως το Ε.Κ.Α.Β. ανταπεξήλθε άμεσα στην κάλυψη του περιστατικού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top