ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

Β' ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ :Δόξα 10 Μοσχοχωρίου-Ορφέας Φωτεινών 4-1

9/15/2014 05:42:00 μ.μ.
Με μεγαλύτερη δυσκολία απ' ότι δείχνει το επιβλητικό 4-1 επικράτησε η Δόξα Δέκα Μοσχοχωρίου της νεοφώτιστης στη Β' κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας ομάδας του Ορφέα Φωτεινών.

Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που δημιούργησε  και μετουσιώνοντας σε γκολ τις τελικές προσπάθειες,  η ομάδα του Μοσχοχωρίου χρειάστηκε ένα αυτογκόλ που όμοιό του σπάνια συμβαίνει στα γήπεδα για να προηγηθεί, τη στιγμή που ο Ορφέας Φωτεινών είχε ισοφαρίσει σε 1-1 
και είχε ισορροπήσει το παιχνίδι και την εκτελεστική δεινότητα του Γκούτζα Βασίλη (Λάκη) που σημείωσε δύο γκολ (το άλλο ο Τσιντζώλης Σάκης που μπήκε ως αλλαγή).

Σε αυτά αξίζει να προστεθούν και οι σωτήριες επεμβάσεις του Χρήστου Μπούτα, φύλακα άγγελου τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Highlights: Το αυτογκόλ της χρονιάς των φιλοξενούμενων με τον άτυχο ποδοσφαιριστή των Φωτεινών να βρίσκεται με αντίθετο πόδι την πιο ακατάλληλη στιγμή στην πιο ακατάλληλη θέση, η αποτυχημένη απόπειρα για εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων Αδάμου Γιάννη (11), η παρουσία φίλων όλων των ηλικιών και των δύο ομάδων σε ένα γήπεδο-θέρετρο και ο τρόπος ανάπτυξης σε σημεία  της ομάδας των Φωτεινών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top