ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ- ΠΑΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

9/16/2014 03:39:00 μ.μ.


Mε το… καλημέρα ντέρμπι διεξάγεται τo ερχόμενο Σάββατο στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Α κατηγορίας, με τον Φοίνικα Πολίχνης να υποδέχεται τον ΠΑΟ Διοικητηρίου.
Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα μιας και πριν μερικές εβδομάδες έδωσαν φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Πολίχνης, εκεί όπου ο Φοίνικας είχε κερδίσει με 3-0.
Από κει και έπειτα, στις επίσημες υποχρεώσεις τους, η ομάδα του Διονύση Χασιώτη μετράει δύο ισάριθμες νίκες στον θεσμό του κυπέλλου με Ασβεστοχώρι και Κεραυνό Αγίου Παύλου ενώ τον ίδιο… δρόμο έχει ακολουθήσει και το συγκρότημα του Ανδρέα Καρανάσιου, το οποίο πήρε δύο εκτός έδρας νίκες με Ακρίτες Συκεών και Ολυμπιακό Τερψιθέας, με το ίδιο σκορ (1-2).
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πολιχνιώτες αναμένεται να παρουσιαστούν κομπλέ κόντρα στον ΠΑΟΔ, ο οποίος από την μεριά του δεν θα έχει στην αποστολή τον Χρήστο Κούτουλα. Ιδιαίτερη αξία έχει το παιχνίδι αυτό και γιατον Ανταβαλή του ΠΑΟΔ που επιστρέφει πλέον ως αντίπαλος του Φοίνικα στο γήπεδο της Πολίχνης, εκεί όπου τον περιμένουν αρκετοί φίλοι και γνωστοί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top