ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 24 Απριλίου 2015
0 σχόλια

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

4/24/2015 11:25:00 μ.μ.




Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το εγχείρημα που επιχείρησαν φέτος οι άνθρωποι του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης καθώς ο «Πρίγκιπας του Κάμπου» κατάφερε να πετύχει αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο για πολλούς δηλαδή να κατακτήσει το πρωτάθλημα χωρίς τη διαδικασία των play off. 

Η πορεία των πρωταθλητών ήταν σταθερή καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος έπαιρνε αυτό που ήθελε, άλλες φορές παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και άλλες με τη φανέλα, την εμπειρία των παικτών του, αλλά και την ποιότητά τους. 

Το κλειδί στην κατάκτηση του τίτλου ήταν βέβαια η μεγάλη νίκη μέσα στην Έδεσσα κάτι που έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση στους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά πολύ περισσότερο στον κόσμο που ξεσηκώθηκε και πίστεψε στην ομάδα την στήριξε και δικαιώθηκε με το πρωτάθλημα.

Ο Απόλλωνας στο ξεκίνημα είχε στον πάγκο του τον Στέλιο Καλαϊτζή όμως κάποια προβλήματα έφεραν την αλλαγή με την έλευση του Βαγγέλη Ντήσιου και με τη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη όπου αποκτήθηκαν παίκτες εγνωσμένης αξίας όπως Μιχάλης Γκότσης, Μάκης Μισαηλίδης, Νίκος Νήρλας, Πέτρος Σιδηρόπουλος, Τάσος Σιδέρης και όλα πήραν τον δρόμο τους για να φτάσει στη μεγάλη επιτυχία. 

Σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά βέβαια έπαιξε η παρουσία της διοίκησης του Γιάννη Θεοδωρίδη που ήταν πολύ κοντά στους «Βυσσινί» και έλυνε το κάθε πρόβλημα εντελώς αθόρυβα χωρίς μεγάλα λόγια όπως πρέπει να λειτουργεί η κάθε διοίκηση. 

Βέβαια η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε το πρωτάθλημα να κρίνεται κυριολεκτικά σε ένα παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου ενός πραγματικά μεγάλου και ιστορικού αντιπάλου όπως είναι ο Αλμωπός Αριδαίας. 

Η πολύ καλή ψυχολογία, η πίστη και η αποφασιστικότητα των ανθρώπων (παίκτες, διοίκηση, τεχνικό τιμ, φίλαθλοι) που είναι γύρω από τον Απόλλωνα φάνηκε στο παιχνίδι-σταθμό και ήρθε η μεγάλη νίκη που σήμαινε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πλέον το μεγάλο στοίχημα είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική. 

Τα εύσημα φυσικά ανήκουν στη διοίκηση, τον προπονητή, τους παίκτες που όλοι έβαλαν ένα λιθαράκι για να επιτευχθεί ο στόχος. 

Πρωτεργάτες της μεγάλης επιτυχίας ήταν αναμφισβήτητα οι Άγγελος Βοτάρης, Παναγιώτης και Γιώργος Κίτσας, Στέλιος Χαντούρης, Γιώργος και Στέφανος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Βοτάρης, Χρήστος Πετρίδης, Άγγελος Σκαπέρδας, Σπύρος Φανιάδης, Παναγιώτης Καρακούτσης, Γιώργος Δανηιλίδης, Στέφανος Βεζυριανόπουλος, Γιώργος Μπρέγκου, ενώ τα μέγιστα συνέβαλαν και οι νεοαποκτηθέντες του Γενάρη Μιχάλης Γκότσης, Μάκης Μισαηλίδης, Νίκος Νήρλας, Πέτρος Σιδηρόπουλος, Τάσος Σιδέρης. 

Ευχή όλων των φίλων του ποδοσφαίρου είναι ο Απόλλωνας να μας εκπροσωπήσει επάξια στα μπαράζ ανόδου και να πάρει το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική κάτι που έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο της Πέλλας που θέλει εκπροσώπηση στα εθνικά πρωταθλήματα. 


ΠΗΓΗ  AridaiaNews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top