ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

3/02/2015 12:17:00 μ.μ.
Στις επιτυχίες επέστρεψε ο Ολυμπιακός Καλαμάτας που επικράτησε στην έδρα του με 2-1 του Τέλλου Άγρα.
Η ομάδα του Γιώργου Πολυμενέα χτύπησε στις αρχές κάθε ημιχρόνου και έτσι πήρε μια σημαντική νίκη που διώχνει μιας και καλή το άγχος της παραμονής
Από την άλλη, η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα ισοφάρισε προσωρινά με ένα καταπληκτικό γκολ του Κωστακιώτη άλλα τα λάθη στην άμυνα έπαιραν ρόλο στην διαμόρφωση του αγώνα.
Στο 8′ ο Αλεξανδρόπουλος βγήκε σε τετ α τετ με τον Κατσαρέα μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 44′ ο Κωστακιώτης με ένα γκολ – ποίημα που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα κατάφερε να νικήσει τον Κωνσταντακόπουλο ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 59′ ο Αλεξανδρόπουλος έβγαλε μια βαθιά μπαλιά για τον Παπαδέα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με σουτ νίκησε τον Κατσαρέα για το τελικό 2-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικολοπουλος, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Ρέκκα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γιώργος Πολυμενέας): Κωνσταντακόπουλος, Μαρούδας, Παπαλέξης, Μπάλας, Πολυμενέας, Φιλάι, Τζίφας, Τσαναλίας (38′ Αναγνωστόπουλος), Παπαδέας (85΄Μούντανος), Αλεξανδρόπουλος, Κούτρης
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Αντώνης Μαυρέας): Κατσαρέας, Πότσης, Κορομηλάς, Μπερερής, Γεωργόπουλος, Τόσκα, Κωστακιώτης, Αναστασόπουλος, Νάκος, Τουρλίδας. Κολενιτσένκο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top