ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΚΟΛ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ΣΤΟ ΒΑΤΑΝ

3/01/2015 05:56:00 μ.μ.
Ισορροπημένο παιχνίδι στο Βατάν ανάμεσα στον τοπικό Βατανιακό και την Αναγέννηση Άρτας. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν όμως τελικά να πάρουν τους βαθμούς της νίκης, χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.


Την ώρα του παιχνιδιού δεν έβρεχε αλλά ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε ένα βαρύ απο την βροχόπτωση τερέν το οποίο όσο περνούσε αγωνιστικά η άρα, γινόταν όλο και πιο δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.

Ήταν το 3ο λεπτό της συνάντησης όταν ο Σιδέρης με δυνατό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Βατανιακού, παραβίασε την εστία του Τζήμα.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ανέβηκαν ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξαν στα ίσα τον αντίπαλο τους που γινόταν όμως επικίνδυνος στις ευκαιρίες που του δίνονταν στις αντεπιθέσεις χωρίς ωστόσο να κάνει την πολύ μεγάλη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι όποιες ευκαιρίες έγιναν με μακρινά σούτ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων και στο 77΄ακυρώθηκε σωστά δεύτερο γκολ της Αναγέννησης γιατί στο διώξιμο του Τζήμα ο Τάσος βρήκε καθαρά τη μπάλα με το χέρι πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα του Κατερινιώτη τερματοφύλακα.

Άριστος ο διαιτητής Ρούσης με τους βοηθούς του Κόκκαλη και Τσιγγινέ από τη Θεσσαλία.

Βατανιακός (Τάσος Ιωαννίδης): Τζήμας, Παναγιωτίδης Γιώρ., Καραγιάννης, Παναγιωτίδης Σάβ., Σκούρτι (70΄ Παπανδρέου), Κατσιούλας, Καρτσαμπάς Σάκ., Καρτσαμπάς Αλέξ.(80΄Καρυοφίλης), Μηλιόρδος, Τοπάλι, Χαλκιαδάκης(65΄ Κυπαρίσσης).


Αναγέννηση Άρτας (Νίκος Λάπας): Μπαντής, Ηλίας, Χριστογιάννης, Μάρκος, Παπαρούνης, Γούλας, Κατσαδούρος. Γεωργίου, Σιδηρόπουλος, Σιδέρης, Νικοπολίδης (54΄Τάσος-76΄Νικολαιδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top