ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ AΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΕΠΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ

3/02/2015 12:00:00 π.μ.
ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ 3-1
«Βεντέτα»! Α.Ο. Κορωπίου και Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς στο Κύπελλο με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο την Κυριακή (1/3) οι δύο ομάδες τα... είπαν για το πρωτάθλημα.
Η αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, μάλιστα, βρήκε νικητές τους Κορωπιώτες, οι οποίοι επιβλήθηκαν του Άγιου Στέφανου με 3-1 στο Αντώνης Πρίφτης και επέστρεψαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Α.Ο.Κ του Γιώργου Παπαϊωάννου παραμένει αήττητος στην έδρα του (σε πρωτάθλημα & Κύπελλο) αφού ουσιαστικά η μοναδική ήττα που έχει είναι εκείνη στο ουδέτερο γήπεδο των Γλυκών Νερών, στον πρώτο ημιτελικό.
Όσον αφορά τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, αυτή ήταν η πρώτη ήττα από την ημέρα που ανέλαβε ο Αντώνης Καρπούζας το τιμόνι της ομάδας.
Από εκεί και πέρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ήταν ένα ματς όπου τα πάντα πήγαν καλά για το Κορωπί και εν τέλει ήρθε ένα δίκαιο τρίποντο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον MVP της αναμέτρησης Βαλεντίνο Γιαχάεβ να σκοράρει στο 20' με κεφαλιά, ενώ στο 30' ο Ματσάγκος με βολ πλανέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0.
Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη και στο 50' μείωσε σε 2-1 με τον Χρήστο Τσεβά να βρίσκει δίχτυα με σέντρα-σουτ. Αυτός που... αποτελείωσε τους φιλοξενούμενους ήταν ο Χαρίτος ο οποίος στις καθυστερήσεις βγήκε στην κόντρα και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Διαιτητές: ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ Π., ΡΟΥΝΤΟΣ Ν., ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ Ε.
ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγκος, Μαρινάκης (70' Σπηλιώπουλος), Νούρια (60' Μίρτσα), Αλεξίου (65' Ρεντζής), Χαρίτος, Γιαχάεβ, Πλάτανος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόρδας, Βιδάλης, Μουρούτης (70' Ζυγούρης), Αρκουμάνης, Τσέλα, Κολώνης (46' Μπερμπάντης), Αρβανιτάκης (46' Ανδρεαδάκης), Τσεβάς Κώστας, Τσεβάς Χρήστος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top