ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

3/01/2015 10:13:00 π.μ.
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 0-2
Ήταν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής για τον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ και ίσως το ματς που έκλεβε την παράσταση στην ποδοσφαιρική Αθήνα. Πετράλωνα και Λυκόβρυση τίθονταν αντιμέτωπα με τις δύο ομάδες να ψάχνουν μόνο τη νίκη, με το νεαρό συγκρότημα του Κώστα Ιωάννου να αποδεικνύει πως φέτος δεν έχει «ταβάνι»! Έτσι με τη σπουδαία νίκη που πέτυχε με 2-0 με «ψυχρό εκτελεστή», ποιον άλλον, τον Δημήτρη Ραφτόπουλο, πήρε σαφές προβάδισμα για την άνοδο. Από την άλλη πλευρά τα Πετράλωνα πλήρωσαν το γεγονός πως έπαιζαν σε ουδέτερη έδρα, στο Ίλιον λόγω τιμωρίας, όπως επίσης και το ότι δεν εκμεταλλεύτηκαν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο πρώτο μέρος, όπου πατούσαν σαφώς καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα στο 27' ο Τζαβάρας και στο 42' ο Παπανδρέου ανάγκασαν τον Κέμπα να κάνει σωτήριες επεμβάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και ισορρόπησαν το ματς και κατάφεραν έτσι στο τελευταίο δεκάλεπτο με τα δύο γκολ του Δημήτρη Ραφτόπουλου (84’, 89’) να κατακτήσουν μία νίκη η οποία θα μνημονεύεται για πολύ καιρό, ειδικά αν έρθει η άνοδος στο τέλος!
Διαιτητές: Γκάμαρης, Κορτέσης-Λυμπερόπουλος
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Καπακτσόγλου, Μεμπελίκας, Αναγνωστόπουλος, Κατσιγιάννης, Φλωράκης, Ματζιόκας, Κοντογιάννης (46’ Κυφωνίδης), Παπανδρέου, Ρόκα, Γκιόλας (67’ Γαβριηλίδης), Τζαβάρας (46’ Κουτσουρούπας)
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κέμπας, Μιγκάκης, Κορδολαίμης, Αγγελής, Διγενής, Ραφτόπουλος Π., Μαρκομιχάλης, Γρομιτσάρης (90’ Καπλάνης), Ραφτόπουλος Δ., Σταματέλος (76’ Πάγκας), Κολοκοτρώνης (92’ Μινασιάν)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top