ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

3/04/2015 11:01:00 π.μ.
Πέρα από τις βαθμολογικές μάχες στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και οι μάχες των πάγκων και για άλλη μια αγωνιστική περίοδο, αποδεικνύεται ότι οι ομάδες δεν απαρνούνται την προσφιλή τους συνήθεια.. να αλλάζουν προπονητές «σαν τα πουκάμισα».
Τελευταία θύματα μετά τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής ήταν τρεις προπονητές ομάδων της Αθήνας και συγκεκριμένα ο Μαυρομάτης από την Κηφισιάς, ο Δήμος από τον Ηλυσιακό και ο Τάμπραντζης από τη Νέα Ιωνία. Βέβαια μόνο για την Κηφισιά ήταν το… πρώτο διαζύγιο, καθώς Ηλυσιακός και Νέα Ιωνία είχαν προλάβει και νωρίτερα να αλλάξουν προπονητές.
Ουσιαστικά, τέσσερις είναι οι προπονητές που κρατούν ακόμα γερά στους πάγκους τους από την αρχή της περιόδου. Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης στον ΠΑΟ Κρουσώνα, ο Σπύρος Μπαξεβάνος στον Κισσαμικό, ο Φώτης Θανέλλας στον Αστέρα Βάρης και ο Νίκος Δεδελετάκης στην Αναγέννηση Ιεράπετρας, με τον τελευταίο να είναι ιδιάζουσα περίπτωση καθώς βρίσκεται στον πάγκο για 26 συναπτά έτη!
Η ομάδα πάντως που είναι… εξπέρ στις αλλαγές προπονητών είναι ο Ατρόμητος Πειραιά, έχοντας περάσει από την τεχνική ηγεσία Πυρένης, Αρχοντάκης, Λαϊβεράς και τώρα πορεύεται με τον Χατζηαλέξη ενώ τρεις προπονητές έχουν περάσει από τον πάγκο του Ιωνικού (Μπεχλιβανίδης, Καλοπήτας και τώρα Ηλιούπολος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top