ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟ 3-2 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

3/01/2015 07:19:00 μ.μ.
Παρουσία περίπου 100 φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού, ο Ζακυνθιακός επικράτησε με 3-2 του Αστέρα Μάγουλας.

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα:
1′ Γκολ για τον Ζακυνθιακό. Σέντρα του Τσαλέκου ο Καραμαλίκης με κεφαλιά κάνει το 1-0 για τον Ζακυνθιακό, στο 20 δευτερόλεπτο ισως να ειναι και το πιο γρήγορο γκολ του πρωταθλήματος!
5΄ σουτ του Σκακώνη από καλή θέση απέκρουσε ο Κουρλός.
9΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Ζακυνθιακό σουτ του Κωστάκη από καλη θέση η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα.
11′ Μεγάλη εευκαιρία για τον Ζακυνθιακό ο Μπαρμπαρούσης μπήκε στην περιοχή έκοψε την μπάλα στο ύψος του πεναλτι οι αμαυντικοί εδιωξαν σε κόρνερ.
28′ Ευκαιρια για τον Ζακυνθιακό ο Πέττας στρώνει την μπάλα στον Λιβέρη, σουτ του τελευταίου η μπάλα λίγο εξω από το κάθετο δοκάρι.
30΄ Γκολ για τον Αστέρα Μαγούλας με σουτ του Μάλλυ εντός περιοχής, ο οποίος έκανε το 1-1.
36΄ Γκολ για τον Ζακυνθιακό. Κάθετη πάσα του Λιβέρη στον Καραμαλίκη αψογο τελειωμα από τον φορ του Ζακυνθιακού που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα, ο οποίος κάνει το 2-1!
50′ Γκολ για τον Ζακυνθιακό ο Λιβέρης μπήκε στην περιοχή έδωσε στον ξεμαρκάριστο Καραμαλίκη και αυτός έκανε με πλασε το 3-1!
66΄ Γκολ για τον Αστέρα με κοντινό σουτ του Επισκοπάκη, ο οποίος μειώνει σε 3-2.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Κουρλός, Κολοβάκης, Τσαλέκου, Νίκου, Τζιαφέρης, Κωστάκης, Λιβέρης, Σούρμπης (61' Τόγιας), Πέττας (67' Καλογέρης), Μπαρμπαρούσης, Καραμαλίκης (90' Κάρδαρης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Βασιλειάδης, Κούρτης, Οικονομόπουλος,Τσάγκαρης, Τσατίδης, Δημόπουλος, Μπεχλής, Στύλλα, Μάλλυ, Ζωγράφος, Σκακώνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top