ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΙΛΙΣΣΙΑ 2004 ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΙΔΑ

3/01/2015 07:06:00 μ.μ.
Στο 0-0 έμειναν Ιλίσσια 2004 και Κορωνίδα,στο ουδέτερο ΔΑΚ Αιγάλεω,σε ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο 2ο μέρος,αλλά έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό γκολκήπερ Μπόνη που ήταν κυριολεκτικά ανίκητος.Τα Ιλίσσια μπήκαν δυνατά και στα πρώτα 5 λεπτά έχασαν 3 πολύ καλές ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή στο 3' όταν δυνατό σουτ του Σπυράκη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπόνης.Στη συνέχεια η Κορωνίδα ισορρόπησε και στο 40' έφτασε κοντά στο γκολ όταν σουτ του Παναγιώτου Θ.  βρήκε το δοκάρι.
Στο 2ο μέρος τα Ιλίσσια ήταν σαφώς ανώτερα αλλά ο Μπόνης ήταν αυτός που κράτησε όρθια την ομάδα του.Στο 67' καταλογίστηκε πέναλτι σε χέρι του Μπραβάκου.
Το εκτέλεσε ο Ντούσκο,αλλά ο Μπόνης απέκρουσε εντυπωσιακά πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.Στο 74' έγινε η φάση του αγώνα όταν ο Μπόνης έκανε διπλή φοβερή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Ντούσκο και Παναγόπουλου.Έτσι,έμεινε το 0-0 ως το τέλος.
Καλή η διαιτησία των Στάμου,Κασιμάτη, Κολλιάκου.
ΙΛΙΣΣΙΑ 2004:Ξενιτίδης,Γάτσιος,Ορφανός Κ.(57' Μαυρίδης Δ.),Πελεκάνος,Δασκαλόπουλος, Παναγόπουλος, Σπυράκης,Πάσιος(85'λ.τ.Μαυρομιχάλης), Κρητικός(65'Σώκλας),Ρέτσκα,Ντούσκο.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ:Μπόνης,Αναστασόπουλος, Μαργέλος(76'λ.τ.Δόγανος),Παναγιώτου Α.,Μπραβάκος(71'Καραμπέκος),Ρόκος,Βελέντζας,Παναγιώτου Θ.,Πάτσιος,Κόκκινος,
Κώττης(90'Αντωνόπουλος).Θανάσης Ζαχάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top