ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΠEΙΡΟΥ : ΑΓΓΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ο ΑΟ ΒΕΛΙΣΣΑΡΕΙΟΥ, 2-1 ΤΗΝ ΚΡΥΑ

3/01/2015 08:23:00 μ.μ.
Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Κρανούλας στο Πέραμα, ο ΑΟΒ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, και επικρατώντας έστω και δύσκολα με 2-1, βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανούσιο, καθώς οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν κοντά στην περιοχή του αντιπάλου. Οι κυριότερες ευκαιρίες έγιναν από τους φιλοξενούμενους στο 7΄ και το 23΄ όπου και τις δύο φορές ο Μπαμπούλιας σούταρε, αλλά ο Μάντζιος απέκρουσε.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Κρύα να χάνει πάλι ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Μπαμπούλια (51΄). Κάπου εκεί το Βελισσάριο ανέβασε στροφές, πίεσε και κατάφερε στο 66΄ να ανοίξει το σκορ, όταν ο Γιαννάκης εκτέλεσε κόρνερ, απέκρουσε προσωρινά ο Γκουγιάννος, η μπάλα έφτασε στον Βλάχο, ο οποίος σούταρε και αυτή τη φορά κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα (1-0).
Στο 81΄ ο Γιαννάκης με ωραία προσπάθεια, αφού απέφυγε τον αντίπαλο του σούταρε, διπλασιάζοντας τα τέρματα για τον ΑΟΒ.
Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Βαρτζιώτης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του (2-1).
Διαιτήτευσε ο κ. Μάντζιος (Διαμάντης - Ντόντης)
ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟ: Μάντζιος, Νικολάου, Τζάλλας, Θεοδωράκης, Παπαρούνας (46΄ Γιαννόπουλος), Βαρτζιώτης, Ηλιόπουλος (80΄ Βάντσης), Γεωργούλης (67΄ Παπαδάμος), Γιαννάκης, Βλάχος, Νικολάου Σπ.
ΚΡΥΑ: Γκουγιάννος Αν., Πεχλιβάνης, Τσίος, Παππάς Ελ., Κώστας, Κύρκος, Παππάς Ευ., Μπούκας (78΄ Ανδρέου), Κατράνας (71΄ Γκουγιάννος Αλ.), Μπαμπούλιας, Διονάτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top