ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ , 1-5 ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ

3/01/2015 09:22:00 μ.μ.
Σ' ένα παιχνίδι που δεν αντέχει κριτικής, ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου πέρασε σαν "σίφουνας" από το Μονόλοφο, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-1 του αδύναμου φέτος Διγενή. 

Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο και να "αφοπλίσει" σχετικά γρήγορα τον αντίπαλό της, με αποτέλεσμα να φτάσει με μεγάλη ευκολία στη νίκη, που τη διατήρησε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σταθούν "όρθιοι" και να... τρέξουν μέχρι το τέλος απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, καταφέρνοντας να πετύχουν το γκολ της τιμής στο τελευταίο λεπτό με τον Φανούλη, ο οποίος είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, ως αλλαγή.

Σκόρερ: Μπλέντι (15', 60'), Σαραγιώτης (20'), Μαραμπαιδης (50', 80') / Φανούλης (90').

Διαιτητής: Κουρουλής (Νταρής, Ντάνης).

ΔΙΓΕΝΗΣ: Στρατηγούσης, Παναγιωτίδης, Καρασαββίδης, Χιβίντσεβ, Νικολαΐδης, Παζαρόγλου (46' Ανδρίκος), Μουρατίδης, Νικολαΐδης, Φυλακτός, Καραγιαννίδης, Καϊμακαμίδης (80' Φανούλης). 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Μαλαμής, Δοκλοδήμος, Πολύζος, Κατσόγλου, Σαραγιώτης, Κάρτας, Λεσάι (65' Κανακάρης), Τσίλης (60' Ζέρβας), Πελεβάνης (75΄Διακουράκης), Μαραμπαΐδης, Ρεσούλι. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top