ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ , 0-4 ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ

3/01/2015 06:35:00 μ.μ.
Σε ένα γήπεδο πραγματικό βούρκο, ο Οπούντιος Μαρτίνου κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε στο Μακροχώρι, απέναντι στην τοπική Ένωση Απ. Παύλου και να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία και στην 4η θέση.
Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου επικράτησε με 0-4 αφού πήρε από νωρίς «κεφάλι» στο σκορ απλοποιώντας τα πράγματα σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κρύβει παγίδες με δεδομένη την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.
Τα γκολ
Σε μεγάλα κέφια ο Βαγγέλης Νικολόπουλος που πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα εφτά γκολ στο πρωτάθλημα. Αρχικά στο 2’ πλασάροντας από πλάγια θέση τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όπως και στο 45’, αλλά και στο 64’ μετά από εξαιρετικές κάθετες μεταβιβάσεις του πανταχού παρόντα Πέππα.
Και όταν ο προπονητής του Μαρτίνου αποφάσισε να βγάλει τον τελευταίο να τον ξεκουράσει, ήρθε ο Μιμιγιάννης να αναλάβει ρόλο οργανωτή και να δώσει μπαλιά – γκολ για τον Καπό στο 66’. Δεν πρόλαβε όμως αυτός να πλασάρει καθώς ανατράπηκε εντός περιοχής και το πέναλτυ που έδωσε ο Θεσσαλονικιός Μηλιάδης, μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ, στέλνοντας την μπάλα στο αντίθετο παραθυράκι από τη γωνία που έπεσε ο τερματοφύλακας.
Κι άλλες ευκαιρίες
Ευκαιρίες για γκολ όμως ο Οπούντιος είχε αρκετές, ειδικά στο πρώτο μέρος με πρωταγωνιστή τον Νικολόπουλο που παρά το βαρύ αγωνιστικό χώρο έβγαινε μόνιμα στην πλάτη της άμυνας του Μακροχωρίου, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες στο 23’, 38’ και 40’. Στο 23’ μάλιστα ο Τάμπος χρειάστηκε και τις λάσπες για να σώσει την εστία του από βέβαιη παραβίαση καθώς η μπάλα σταμάτησε στις λάσπες.
Σπουδαία ευκαιρία για γκολ στο πρώτο μέρος είχε και ο Καπός στο 40’ με το γύρισμά του σε κενό τέρμα να είναι λίγο πιο πίσω από τον Κόκα που θα μπορούσε να μπει με την μπάλα στα δίχτυα.
Στον αντίποδα το Μακροχώρι έχει να επιδείξει μόνο ένα ωραίο σουτ στο 12’ από τον Ζαχαριουδάκη που βρήκε και το δοκάρι του Τσίμα.
Στην επανάληψη και μετά τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε η Ένωση είχε ένα ακόμη δοκάρι σε παράλληλο γύρισμα του Αργυρόπουλου και ένα καλό σουτ του Γεωργιάδη που έφυγε μόλις άουτ, κάτω από την επιτήρηση όμως του τερματοφύλακα Τσίμα.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Τάμπος, Κωτσόπουλος, Αργυρόπουλος, Κυβρακίδης, Μπλούκας (46’ Καριάογλου), Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Πατσιαβούρας, Οκόνγουο (46’ Πεταλάς), Φουρτζίου (82’ Καραγιάννης) , Ζαχαριουδάκης
Οπούντιος Μαρτίνου : Τσίμας, Κουτσούμπας, Στυλιανός, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Βέλλιος (72’ Γκριτζάπης), Νικολόπουλος, Βλάχος, Καπός (78’ Δελής) , Κόκα, Πέππας (65’ Μιμιγιάννης)
*Στον πάγκο της ομάδας του Μακροχωρίου ο Γιώργος Κωνσταντάκος καθώς ο Διονύσης Γρηγορόπουλος (σήμερα πληροφορηθήκαμε…) αποχώρησε. Περισσότερα σε νέο ρεπορτάζ
*efthia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top