ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ

2/05/2015 01:00:00 μ.μ.

Κορωπί – Πρωτέας Π.Φώκαιας 1-1

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-22η Αγων.
Το πρώτο ημίχρονο (και σ΄αυτό το παιχνίδι) κύλησε  χωρίς φάσεις. Στην επανάληψη ο Πρωτέας με την είσοδο του Γεωργίου στη θέση του Παπατζίμα έγινε πιο δραστήριος επιθετικά και προηγήθηκε με γκολ του Κατσούλα στο 65΄ο οποίος έπαιζε από το πρώτο ημίχρονο τραυματισμένος στο κεφάλι.
Στη συνέχεια το Κορωπί προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν δημιούργησε πολλές  φάσεις για γκολ, γιατί η άμυνα του Πρωτέα είχε καλή αλληλοκάλυψη.
Στο 75΄ο διαιτητής αρνήθηκε στους γηπεδούχους πέναλτι σε χέρι του Ποστόλη και στο 80΄ακύρωσε γκολ με κεφαλιά του Χανιώτη σαν οφ-σάιντ. Αποφάσεις που δημιούργησαν ένταση μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων.
Το Κορωπί ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με γκολ του Γιαχάεβ, ενώ λίγο πριν ο νεαρός Λέκα του Πρωτέα που είχε περάσει αλλαγή, δεν αξιοποίησε δύο καλές ευκαιρίες που του δόθηκαν για να σκοράρει.
Διαιτητές: Λάμπρου, Παπαδιώτης-Βιτσεντζάτος.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Μαρινάκης (77’ Χιώτογλου), Βελλής (65′ Σπηλιόπουλος), Πλάτανος, Χανιώτης, Α. Γιαχάεβ, Ερτσίου (65′ Χαρίτος).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Βασιλείου, Μπούσκος, Ποστόλης, Κατσούλας, Μακρυπίδης (90’ Κούλιμπης), Μπονιάκο, Μαραγκός (83′ Λέκα), Παπαντζίμας (56’ Γεωργίου), Μαμάκος

http://sportcity.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top