ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ

2/05/2015 12:24:00 μ.μ.
Κοινή επιστολή προς την Περιφέρεια και τον Δήμο, έστειλαν πριν λίγο, όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νησιού με αφορμή την
ανακαίνιση του γηπέδου Βόλλευ. 
Η επιστολή έχει ως εξής:
Αξιότιμοι κύριοι
Είμαστε οπαδοί της άποψης ότι «ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει». Αισθανόμαστε λοιπόν πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι για το ότι υπάρχει στη Σύρο η ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα, που αποτελεί τον κορυφαίο πρεσβευτή του νησιού. Μια ομάδα – μοντέλο που έχει καταφέρει να αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο εδώ και χρόνια. Πληροφορηθήκαμε ότι με χρήματα της Περιφέρειας και του Δήμου θα ανακαινιστεί πλήρως το γήπεδο που αγωνίζεται, με ένα ποσό μάλιστα που θα φτάσει τα 200.000 ευρώ. Άξια συγχαρητηρίων η απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παράδειγμα προς μίμηση.
Απλά θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας και για τα δυο γήπεδα ποδοσφαίρου που έχουν αφεθεί στην… τύχη τους. Αυτό της Ερμούπολης με έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που πλέον καμία ομάδα δεν θέλει να αγωνίζεται και το άλλο της Άνω Σύρου, το οποίο με τη χρήση που γίνεται κινδυνεύει να περιέλθει στην ίδια κατάσταση. Τα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στη Σύρο είναι εκατοντάδες και πραγματικά νομίζουμε ότι αξίζουν να προπονούνται και να παίζουν σε καλύτερα γήπεδα.
Επιπλέον οι ερασιτεχνικές ομάδες του νησιού πληρώνουν ένα ποσό κάθε μήνα για να τα χρησιμοποιούν. Ελπίζουμε να αναγνωρίσετε το δίκαιο του αιτήματός μας και να βοηθήσετε στη βελτίωση των γηπέδων ποδοσφαίρου, όπως σωστά κάνετε και για τον Φοίνικα.

Με εκτίμηση
Τα σωματεία της Σύρου
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top