ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ : ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

2/02/2015 05:26:00 μ.μ.
Για δύο ανθρώπους είναι πολύ βαρύ το κλίμα πλέον στο Άργος μετά την νέα απώλεια βαθμών εκτός έδρας, αυτή την φορά στην Τρίπολη από τον μεγάλο Παναρκαδικό. Πρώτον για τον ρέφερι της αναμέτρησης Δραγάτη από την Ανατολική Αττική και δεύτερον για τον Τίμο Καβακά, στον οποίο πια προσάπτονται ουκ ολίγα, με το κυριότερο την μεγάλη αναποτελεσματικότητα της ομάδας στην επίθεση, παρά το ένα… κάρο ποδοσφαιριστές που πήρε τον Γενάρη, όλοι δικής του (πανάκριβης) επιλογής…
Για το θέμα αυτό αποφασίσει σήμερα η διοίκηση των «Λύκων», μαζί φυσικά με τον Δήμαρχο και τον Νίκο Ρονιώτη, που θα ενημερωθεί σχετικά στην Αυστραλία όπου βρίσκεται ξανά αυτή την εποχή.
Ήδη ακούγονται μερικά ονόματα, όμως αυτό που ξεχωρίζει είναι φυσικά του Ρομπέρτο Μπολάνο – άλλωστε ο Παναργειακός έχει τα χρήματα που θα χρειαστούν για να τον πείσουν-  παίζει πάντα και αυτό του Στάθη Σταθόπουλου, ο Κόλα θεωρείται πως δύσκολα θα φύγει τώρα από τον Πανιώνιο όπου είναι βοηθός του Ουζουνίδη,  χωρίς όμως κανείς να μπορεί να προδικάσει μετά βεβαιότητας το τέλος του Τίμου Καβακά από σήμερα...  
Πάντως, α ν και έμεινε στο 30' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα του Πότσι, ο Παναργειακός ήταν αυτός που πίεσε και κατάφερε να φτάσει στο γκολ με τον Μπελλόν στο 58' με πολύ καλό σουτ.
Η χαρά για τους φιλοξενούμενους κράτησε 13 λεπτά αφού στο 71, ο Κώτσιρας επίσης με σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καρακούτση και θα γράψει το τελικό 1-1. Τρία λεπτά πριν το τέλος ο Μπούτας θα δεχθεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον κ. Δραγάτη και θα αποβληθεί και αυτός για τον Παναρκαδικό. Ο Μπελόν για τον Παναργειακό ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για τους γηπεδούχους και στο ντεμπούτο του ήταν πολύ καλός.
Πολλά παράπονα έχουν στο Παναργειακό για το διαιτητικό «τρίο»: Δραγάκης, Δουλγεράκης, Τσαλίκογλου (Αν. Αττικής). Ειδικά για την φάση της αποβολής του Πότσι, η οποία ήταν απλά μία κίτρινη κάρτα καθώς ο παίκτης των «λύκων»  δεν έχει δει τον αντίπαλό του όταν ξεκινούσε την προβολή του προς την μπάλα και φυσικά δεν είχε πρόθεση να τον ανατρέψει…
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Αρώνης, Μπούτας, Μπίσσιας (70’ Πότια), Μπεντεβής, Κυριακόπουλος, Βλαχοκυριάκος (59’ Σταθουλόπουλος), Δήμος, Κώτσιρας, Καδάς, Τριμπόνιας.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Καρακούτσης, Ρότα, Πεχλιβανόπουλος, Λίτσος (62’ Καλαγκάνης), Μπίρης, Λιόσης (67’ Σίμωσης), Αγγελόπουλος, Πότσι, Κατσικοκέρης, Μπελόν, Κοιλιάρας (81’ Πούτσι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top