ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Η ΝΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ

2/25/2015 05:19:00 μ.μ.
Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας πανηγυρίζει η Νίκη Μεσημερίου, που μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου αλλά τσέκαρε το εισιτήριο χάρη στην επικράτηση της στον πρώτο ημιτελικό με 2-0.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Κεραυνός μπήκε καλύτερα και είχε την υπεροχή χωρίς όμως να καταφέρει να ανοίξει το σκορ. Οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες ώστε να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε και με την αποβολή του Γιώργου Δάλλα να δίνει αριθμητικό πλεονέκτημα στον Κεραυνό, οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους, πήραν τα ηνία και κατάφεραν να προηγηθούν με τον ιδιαίτερα κινητικό Κωνσταντάκα, ο οποίος ήταν μόνιμη απειλή κινδύνου.

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ο Κεραυνός πίεσε ασφυκτικά για την ισοφάριση αλλά η άμυνα και ο εξαιρετικός πορτιέρο Θεμέλης σταμάτησαν ουκ ολίγες φορές τις εμπνεύσεις των γηπεδούχων.

Μία γλυκιά ήττα και μία πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό για τη Νίκη Μεσημερίου με τους παίκτες να γίνονται ένα κουβάρι στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το φιλμ του αγώνα

3’Κεφαλιά του Κωνσταντάκα, η μπάλα πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι του Θεμέλη.

20’Καλή στιγμή για τη Νίκη με τον Τσορακλίδη να σουτάρει και να αποκρούει δύσκολα ο Καζάντζης.

22’Προσπάθεια του Γαβρίδη με κεφαλιά αλλά η μπάλα δε του κάνει το χατίρι και φεύγει ελάχιστα άουτ.

30’Κόρνερ για τον Κεραυνό στην εκτέλεση ο Ουσταμπασίδης δε καταφέρνει να βρει δίχτυα με κοντινή προβολή ο δραστήριος επιθετικός Κωνσταντάκας.

32’Ωραίες προσποιήσεις του Γιώργου Δάλλα και δυνατό σουτ εκτός περιοχής, το οποίο μπλόκαρε δύσκολα ο Καζάντζης.

37’Αναμπουμπούλα μέσα στη μικρή περιοχή της Νίκης Μεσημερίου, επιχειρεί το σουτ ο Γαβρίδης αλλά ο Θεμέλης να αποκρούει ενστικτωδώς και οι αμυντικοί απομακρύνουν.

55’Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιώργος Δάλλας για θέατρο και η Νίκη μένει με 10 παίκτες.

57’Η αποβολή δημιούργησε πολλά νεύρα και ένταση με αποτέλεσμα να ξεφύγουν τα πράγματα με τη σύρραξη των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

68’Γκοοοολ για τον Κεραυνό, που παίρνει το προβάδισμα από κεφαλιά του Κωνσταντάκα με κεφαλιά από μακρινή σέντρα.

71’Μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού έχασε ο Παπουλίδης του Κεραυνού με την κεφαλιά του να περνάει ελάχιστα εκτός τέρματος.

77’Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαχαράκη «γλύφει» το δοκάρι του Καζάντζη.

85’Δοκιμάζει το σουτ ο Παππάς αλλά ο Θεμέλης βρίσκεται σε σωστή θέση και μπλοκάρει.

90’+Ο Μουρατίδης σουτάρει δυνατά αλλά ο Θεμέλης λέει για ακόμη μια φορά στοπ.

Κεραυνός Ωραιοκάστρου: Καζάντζης, Κοντός, Αναστασιάδης, Λιάτσικος, Παππουλίδης, Ουσταμπασίδης, Εξαδάκτυλος(73’Μουρατίδης), Καζάκος(64’Μπαγκνταριάν), Παππάς, Γαβρίδης, Κωνσταντάκας.

Νίκη Μεσημερίου: Θεμέλης, Δάλλας Ν., Πνίκος, Μυλωνάς, Κύρκος, Δάλλας Γ., Μέμπτας(62’Αγγελάκης Κ.), Ζαχαράκης, Τσορακλίδης(62’Αγγελάκης Γ.), Τσούτσης, Αθανασιάδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top