ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

2/27/2015 06:20:00 μ.μ.
ντονη δυσαρέσκεια υπάρχει τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του Οδυσσέα Κορδελιού για τον προγραμματισμό των αγώνων του Σαββατοκύριακου από την ΕΠΣΜ, καθώς η Ένωση όρισε τον αγώνα με τον Παύλο Μελά αύριο (Σάββατο 28/2) το απόγευμα.

Ως γνωστόν η ομάδα του Κορδελιού αγωνίστηκε τόσο την περασμένη Κυριακή όσο και την περασμένη Τετάρτη σε εξ αναβολής αναμέτρηση στην Αυγή, με αποτέλεσμα να καλείται μέσα σε έξι ημέρες να δώσει το τρίτο της παιχνίδι.

Η κίνηση αυτή της Ένωσης εξόργισε τον τεχνικό του Οδυσσέα Βασίλη Αντωνιάδη, ο οποίος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑθέλησε να εκφράσει τα έντονα παράπονα του τονίζοντας χαρακτηριστικά:

''Είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να είμαστε αναγκασμένοι μέσα σε έξι ημέρες να δώσουμε τρία παιχνίδια σε γήπεδα τα οποία είναι βούρκος. Φυσικά φταίνε οι καιρικές συνθήκες για την κατάσταση των γηπέδων αλλά ας μας πουν αυτοί που διοικούν την Ένωση με ποια λογική μας υποχρεώνουν μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να αγωνιστούμε για ακόμα μια φορά.

Δεν σκέφτονται την υγεία των παικτών; Δεν είμαστε χτεσινοί στο ποδόσφαιρο, είμαι αρκετά χρόνια στο χώρο και ειδικότερα στον επαγγελματικό και δεν ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές και ειδικότερα απέναντι στην ομάδα μου. Είμαστε η μόνη ομάδα της Α1 που αγωνίστηκε Τετάρτη και είναι περίεργο το γεγονός ότι επιλέξανε το δικό μας παιχνίδι να γίνει Σάββατο''.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top