ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΓΛΥΦΑΔΑ , ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ Ο ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ

2/08/2015 06:38:00 μ.μ.
Θύμα έκπληξης έπεσε ο ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 από την Γλυφάδα, ένα αποτέλεσμα που τον κάνει να αισθάνεται ανασφαλής στη μάχη της παραμονής.

Ο ΠΑΟΚ αν κέρδιζε θα είχε την ευκαιρία να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας αλλά δεν τα κατάφερε και παραμένει… στην πρίζα. Η Γλυφάδα από την άλλη που έπαιξε χωρίς άγχος στον Κρουσώνα, πήρε ένα μεγάλο και απρόσμενο διπλό.
Οι γηπεδούχοι γενικά δεν έκαναν καλή εμφάνιση αλλά είχαν τις ευκαιρίες για να καθαρίσουν το παιχνίδι. Μοιραίοι για τον ΠΑΟΚ ήταν οι Τριανταφύλλου, Βαρούχας, Γεωργαντζιάς που έχασαν ευκαιρίες.
Τελικά οι Κρουσανιώτες πλήρωσαν τα αμυντικά τους λάθη και με τα δύο γκολ που δέχτηκαν έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδό τους και μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα, μετά από αυτή στο ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά.
Η Γλυφάδα προηγήθηκε στο σκορ αλλά πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο, ο Τριανταφύλλου ισοφάρισε 1-1. Το γκολ αυτό φάνηκε να δίνει ψυχολογία στον ΠΑΟΚ για την επανάληψη, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-2, εκμεταλλευόμενοι αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΟΚ μετά από στημένη φάση. Στη συνέχεια το άγχος κατέβαλλε τον ΠΑΟΚ που πίεσε αλλά δεν μπόρεσε έστω να ισοφαρίσει…
ΠΑΟΚ: Χωραφάκης, Φυσαράκης (55’ Πουλάκης), Χαρίσης (85’ Τζίκας), Γεωργαντζιάς, Γκαλίτσιος, Ταβλαδωράκης, Μαυρομάτης, Κρίτσας, Τριανταφύλλου, Σκουτέλης, Βαρούχας (35’ λ.τ. Γούλας).
Πηγή: grandsport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top