ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

2/25/2015 05:40:00 μ.μ.
Στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας θα δώσει το παρών ο ΓΣ Ηλιούπολης, που επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του ΠΑΟΝΕ (3-1 συνολικό σκορ) και θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τη Νίκη Μεσημερίου.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης των προηγούμενων ημερών οι δύο ομάδες μπήκαν διστακτικά με τους φιλοξενούμενους να είναι καλά στημένοι και να χτυπάνε κυρίως στις αντεπιθέσεις. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο σε φάσεις με τον γκολκίπερ Νιάνιο να πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις.

Μετά την ανάπαυλα οι δύο ομάδες ανοίχτηκαν με το παιχνίδι να αποκτά ενδιαφέρον, ένταση και να μοιράζονται πολλές κάρτες από τον ρέφερι της αναμέτρησης. Στο 60’ μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο ο Κασσέρης, ο οποίος έμελλε να σφραγίσει τη πρόκριση με γκολ στην εκπνοή του αγώνα.

Για τους γηπεδούχους πάλεψε με τις επιθετικές του εμπνεύσεις όταν εισήλθε εντός αγωνιστικού χώρου στο 70ο λεπτό ο Παπαποστόλου, ο οποίος ταλαιπώρησε αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα.

Κορυφαίος του αγώνα ο τερματοφύλακας του Κεραυνού, Δημήτρης Νιάνιος, που είχε άριστες τοποθετήσεις και μπλόκαρε όλες τις προσπάθειες του ΠΑΟΝΕ κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

ΠΑΟΝΕ: Αβραμίδης, Παπαντωνίου, Πολιονίδης, Κοκολαντωνάκης, Λημνιός, Γραίκος, Καμπούρης(62’Τάσσος), Χατζηβλασίου, Ματούλας, Ναλμπάντης(Πολιανίδης Β.), Παπαδάμος(70’Παπαποστόλου).

ΓΣ Ηλιούπολης:Νιάνιος, Γκοντζαμάνης, Κοβλακάς, Καρανίκας, Αβαλιάν, Γκουβαράς, Τσεβρεντζής,(75’Κατσιγιάννης), Λιόντας, Μπακαρόπουλος(Σκόρδας), Σταματής(60’Κασσέρης),Αλμπανίδης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top