ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

2/08/2015 07:39:00 μ.μ.
Άλωσε και τον Κορυδαλλό το Κερατσίνι που πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Αετό με 3-1.
Οι «ροσσονέρι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαμπρινάτου. Ο Αετός ισοφάρισε στο 47΄ με τον Καφαλίδη, για να έρθουν τα γκολ του Τουρνά στο 80΄ και του Γκουντού στο 93΄ να διαμορφώσουν το τελικό 1-3. Ο Αετός είχε δύο δοκάρια από απευθείας εκτελέσεις φάουλ του Σιδηρόπουλου (25΄, 47΄). Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχελής με επόπτες τους Σγάντζο και Κιούση.

Τρεις ποδοσφαιριστές του Κερατσινίου στο Νοσοκομείο…
Άλλη μια μαύρη σελίδα για το Πειραϊκό Ποδόσφαιρο γράφτηκε σήμερα στο Γήπεδο του Κορυδαλλού στην αναμέτρηση του Αετού με το Κερατσίνι. Συγκεκριμένα με την λήξη του αγώνα ξεκίνησε ένας διαπληκτισμός μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων που είχε ως αποτέλεσμα να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί με διακριτικά της Προοδευτικής και να αρχίζουν να χτυπούν ανελέητα τους παίκτες του Κερατσινίου.
Μάλιστα οι Κουρκούτης, Τουρνάς και Αγγελάκης μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο αφού δέχτηκαν δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι. Οι ευθύνες μπορούν να αποδοθούν προς διάφορες κατευθύνσεις. Το σίγουρο όμως είναι πως η αστυνομική δύναμη για ένα τέτοιο παιχνίδι ήταν ανεπαρκής. 
Αετός Κορυδαλλού: Κοντόπουλος, Γεωργουδάκης, Σύρμας, Τριαντάφυλλος, Μπερίσα, Καφαλίδης, Τουλουβασίλης, Σιδηρόπουλος, Μπαμπουλάκης, Μούτσας, Καράκος (83΄ Γεωργουδάκης)
Κερατσίνι: Μπαλαφούτης, Φούντας, Σκορδίλης, Αγγελάκης(85΄Μάλλης), Βαττής, Σφυρογιαννάκης, Διονυσόπουλος (55΄Γκουντού), Γκιάτης, Λαμπρινάτος (65΄Σάντριας), Τουρνάς, Κουρκούτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top