ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΕΑ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

2/15/2015 10:45:00 π.μ.
Σαν να μην τον «άγγιξε» καθόλου η ήττα στο Μεσημέρι. Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου επιστρέφοντας στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, κέρδισε με 2-1 τον Μελιτέα, παραμένοντας στο «κόλπο» της ανόδου.
Στο πρώτο μέρος, ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου παρουσιάστηκε πιο έτοιμος και κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα με τον αρχηγό του, τον Ουσταμπασίδη. Στο 13΄, μετά από συρτή σέντρα του Κόντου, ο Ουσταμπασίδης πετάχτηκε στη μεγάλη περιοχή και έγραψε το 1-0. Στο 34΄, ο ίδιος παίκτης μετά από απευθείας χτύπημα φάουλ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ τρία λεπτά αργότερα, ξανά ο Ουσταμπασίδης πήρε πάλι την κατάσταση πάνω του. Ξανά με απευθείας χτύπημα φάουλ, πέντε μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παράθυρο» του Μήνου, κάνοντας το 2-0.
Στην επανάληψη, ο Μελιτέας ήταν αυτός που μπήκε με την περισσότερη διάθεση, με σκοπό να μειώσει, ωστόσο ήταν… φλύαρος στις επιθετικές του ενέργειες και γνώρισε την ήττα με 2-1. Το γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε, ο αρχηγός του Μελιτέα, Τανάσκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 79΄.
Έτσι λοιπόν, ο Κεραυνός κατάφερε να σταματήσει το νικηφόρο σερί των πέντε αγωνιστικών, του Μελιτέα, ενώ ο ίδιος παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Διακριθέντες από τον Κεραυνό εκτός από τον αρχηγό Ουσταμπασίδη ήταν οι Εξαδάκτυλος, Λιάτσικος, Παπουλίδης και Κόντος ενώ από τον Μελιτέα ξεχώρισαν οι Τανάσκος, Χρυσοχοϊδης, Κουτράς και Ζάντζας.


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ- ΜΕΛΙΤΕΑΣ 2-1Σκόρερς: Ουσταμπασίδης 13΄, 37΄/ Τανάσκος 79΄ (πεν.)
Διαιτησία: Κουρουλής (Καζαντζίδης – Πετρεντζής)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (Κοτσέρογλου): Καζάντζης, Εξαδάκτυλος (74΄Κωσταντάκας), Αναστασιάδης, Λιάτσικος, Μαρκίδης (61΄Καζάκος), Κυριακίδης Π. (86΄Πουσουλίδης), Μουρατίδης, Παπουλίδης, Παππάς, Ουσταμπασίδης, Κόντος
ΜΕΛΙΤΕΑΣ (Φουλατσικλής): Μήνου, Κεχαγιάς, Χαραλαμπίδης, Λάκης, Τανάσκος, Τσέλος (46΄Βακόλας), Χρυσοχοϊδης (72΄λ.τ  Τσολάκης), Αρπάκιας, Ζάντζας, Κουτράς, Χατζηβασιλειάδης (64΄Ζωνάς)

http://www.epsm24.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top