ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ : ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ , ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ

2/02/2015 09:31:00 μ.μ.


Στο ραδιοφωνικό γήπεδο της Θράκης η Φιλία υποδέχτηκε την Ελπίδα Σαπών στο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τις δυο ομάδες να χάνουν την ευκαιρία να μείνουν κοντά στους Προσκυνητές, αφού η λευκή ισοπαλία τους απομάκρυνε από την κορυφή. Η ομάδα των  Σαπών ήταν εμφανώς καλύτερη, αλλα δεν μπόρεσε να πετύχει την νίκη ώστε να πλησιάσει τη Φιλία στον πόντο και έτσι η διαφορά από τη δεύτερη θέση παρέμεινε στους τέσσερις.

Όπως γράφει το ειδικό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ροδόπης, rodopisports, είχαμε ελάχιστες ευκαιρίες στην αναμέτρηση, με την Φιλία να μπαίνει δυναμικότερα από τις Σάππες. Πρώτα με τον Φουρκάν να σουτάρει άουτ στο 11', κι έπειτα με τον Τσικλαούρι στο 28' δυνατό σουτ. Οι Σάπες ανέβηκαν και στο 32' είχαν την καλύτερη στιγμή της αναμέτρησης, όταν ο Μυστρίδης σέντραρε από αριστερά και ο Πασχαλάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι, αλλά στην επαναφορά το σουτ του Κασσιτερίδη βρήκε τα σώματα των αμυντικών της Φιλίας.

Στην επανάληψη στο 64' ο Τσικλαούρι εκτέλεσε δυνατό φάουλ για τη Φιλία που έφυγε άουτ. Στο 68' οι Σάπες έχασαν ευκαιρία όταν στο σουτ του Λεοντίου η μπάλα έφυγε ελάχιστα από το αριστερό δοκάρι του Μπουτσακτσή, ενώ στο 70' το σουτ του Πασχάλη αποκρούστηκε παλι από τον πορτιέρο της Φιλίας. Στο 75' σουτ του Μυστρίδη φεύγει άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τσικλαούρι με σουτ έχασε την ευκαιρία να κλέψει τη νίκη για τη Φιλία.

Σχεδόν απαρατήρητη πέρασε η διαιτητική τριπλέτα, με διαιτητή τον Κουμπαράκη.

Φιλία (Τσιμπουργκένης): Μπουτσακτσή, Κιουτσκού Χουσείν, Λακάλ, Μαδούρας, Ζιούλης, Αχμέτ, Νεαζή, Βιόπουλος (55' Οσμάν), Καραμπατζάκ, Παρασκευόπουλος (77' Ζαράκης), Τσικλαούρι

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Κωνστανταράκης, Ρούφος, Μακίδης, Πανταζής, Καραθανάσης, Δημόπουλος (69' Λεοντίου), Πασχάλης, Νικολαϊδης, Κασσιτερίδης, Μυστρίδης, Τουφεξής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top